НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо

септември 29, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо

Крипто трейдърът Майкъл ван де Поуп остава оптимист за представянето на Биткойн (BTC) през следващите месеци, въпреки последните предизвикателства.

Той вярва, че Биткойн (BTC) е на път да се доближи до нива, които предоставят атрактивни възможности за трупане.

Според анализа на Ван де Поуп това потенциално би могло да постави началото на възходяща тенденция за Биткойн:

Понастоящем Биткойн се намира във фаза на консолидация, което увеличава вероятността от повторно тестване на диапазона около $25,600 – $25,800. Ако наистина станем свидетели на ретест в тази зона, това ще представлява решаващо потвърждение…

Ако това не се осъществи, границата от $26,500 се превръща в ключова за активирането на моите позиции. Оттам можем да насочим погледа си към $28,000 и потенциално да се насочим още по-високо, като може да надхвърлим $30,000 през втората половина на четвъртото тримесечие, което като цяло изглежда обещаващо.

Ван де Поуп направи паралели между сегашното ценово действие на Биткойн и моделите, наблюдавани през предходната година преди халвинг събитието.

Докато поддържаме нива над 200-седмичната ЕМА (експоненциална пълзяща средна), е много вероятно възходящата траектория да се запази. Този сценарий все повече напомня на тенденциите, наблюдавани през 2015 г. и 2016 г. Подобно на този период, може да станем свидетели на период на консолидация, последван от възходяща тенденция.

Очаква се движението да бъде постепенно, подобно на стабилно изкачване, което потенциално може да доведе до бича фаза на целия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Започва ли война сред общността на Биткойн?

Неотдавнашно разкритие на разработчик на Bitcoin Core предизвика вълнение в общността на Биткойн (BTC), намеквайки за потенциален вътрешен конфликт.

декември 7, 2023 21:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Европа променя мнението си за Биткойн? Нов документ описва потенциала на криптовалутата

Неотдавнашна публикация на Европейската централна банка (ЕЦБ) предизвика разговори в криптовалутната общност, предлагайки нова перспектива за влиянието на Биткойн върху световната икономика, особено в регионите с висока инфлация.

декември 7, 2023 15:00 3 мин. четене

Ето кога Биткойн може да достигне своя връх според пазарен експерт

Пазарният пейзаж, наблюдаван от опитния крипто аналитик Бенджамин Коуен, разкри интригуващи сигнали, които биха могли да повлияят на траекторията на Биткойн (BTC).

декември 7, 2023 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.