НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Ето какво бутна актива под $16,000

ноември 21, 2022 14:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Ето какво бутна актива под $16,000

Според Santiment последния срив на Биткойн до $15,800 за първи път от две години насам е причинен от страх, неяснота и съмнение в централизираните крипто борси, което се ускори след погрома на FTX.

Повечето крипто инвеститори ликвидират позициите си, за да изтеглят останалите си средства и да намалят задълженията на портфейлите си. Толкова голям процент продажби на фона на проблемите с ликвидността в индустрията е идеалният начин да се тласне цената на Биткойн (BTC) до стойности, който не сме виждали от години. 

Скокът в адресната активност, който обикновено се случва по време на голям период на отлив от борсата, когато инвеститорите прехвърлят авоари от трети страни към самостоятелно попечителство, изглежда потвърждава тази теза.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето колко дължи FTX на най-големите си кредитори


Обратното на този процес се случва, когато пазарът се възстановява и търговците прехвърлят средствата си към платформите за търговия, за да използват ливъридж и да увеличат печалбите си.

Смята се за вероятно, че оттук нататък стагнацията на пазара ще продължи поради липсата на ликвидност и нови притоци на средства. Според данни институционалните инвеститори все още избягват експозиция към дигитални активи. 

Към момента на публикуване Биткойн се търгува за $16,129, което е спад от 3% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Етериум срещу Биткойн: Анализатор оценява потенциала на алткойна да задмине BTC

Бенджамин Коуен, стратег по криптовалутите, споделя своите виждания за потенциалното представяне на Етериум (ETH) в сравнение с Биткойн (BTC) в бъдеще.

май 31, 2023 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.