НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц

ноември 28, 2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц

Главният изпълнителен директор на фирмата за крипто инвестиции Galaxy Digital казва, че двата водещи дигитални актива няма да изчезнат, въпреки широко разпространените негативни настроения в индустрията.

В ново интервю за предаването Squawk Box на CNBC милиардерът Майк Новограц казва, че не предвижда флагманската криптовалута Биткойн (BTC) и водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) да пропаднат, въпреки че кризата на доверието тресе криптопазарите.

Със сигурност имаме криза на доверието на този пазар и все още не сме излезли от гората. Има силен верижен ефект, който се случва, и хората имаха експозиция към Three Arrows Capital и към FTX, а FTX беше основен играч. Така че на хората ще им трябват няколко седмици, за да възстановят равновесието си.

Биткойн няма да изчезне. Има 150 милиона души, които са решили да съхранят част от нетната си стойност в Биткойн – в тази децентрализирана общност, която се проверява чрез криптография.

По думите на Новограц същото се отнася и за най-големият алткойн по пазарна капитализация Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1


Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital продължава да казва, че макар да очаква възстановяване на криптоиндустрията, той предвижда по-скоро бавно възходящо развитие, отколкото рязък изблик.

Наистина мисля, че ще видите хора като [главния изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд], които ще влязат и ще инжектират капитал с времето. Не мисля, че това ще бъде V-образно възстановяване. Това ще бъде процес на възстановяване на доверието. Централизираните компании ще трябва да правят нещата по различен начин.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

„В глобална рецесия сме“ – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра „Богат татко, беден татко“, предупреди, че предстоят тежки икономически обстоятелства.

януари 30, 2023 7:06 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене