НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц

28.11.2022 7:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц

Главният изпълнителен директор на фирмата за крипто инвестиции Galaxy Digital казва, че двата водещи дигитални актива няма да изчезнат, въпреки широко разпространените негативни настроения в индустрията.

В ново интервю за предаването Squawk Box на CNBC милиардерът Майк Новограц казва, че не предвижда флагманската криптовалута Биткойн (BTC) и водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) да пропаднат, въпреки че кризата на доверието тресе криптопазарите.

Със сигурност имаме криза на доверието на този пазар и все още не сме излезли от гората. Има силен верижен ефект, който се случва, и хората имаха експозиция към Three Arrows Capital и към FTX, а FTX беше основен играч. Така че на хората ще им трябват няколко седмици, за да възстановят равновесието си.

Биткойн няма да изчезне. Има 150 милиона души, които са решили да съхранят част от нетната си стойност в Биткойн – в тази децентрализирана общност, която се проверява чрез криптография.

По думите на Новограц същото се отнася и за най-големият алткойн по пазарна капитализация Етериум.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Вижте прогнозата на трейдър купил Биткойн на $1


Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital продължава да казва, че макар да очаква възстановяване на криптоиндустрията, той предвижда по-скоро бавно възходящо развитие, отколкото рязък изблик.

Наистина мисля, че ще видите хора като [главния изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд], които ще влязат и ще инжектират капитал с времето. Не мисля, че това ще бъде V-образно възстановяване. Това ще бъде процес на възстановяване на доверието. Централизираните компании ще трябва да правят нещата по различен начин.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

Coinbase продължава да се разраства и Биткойн ETF играе голяма роля

Инвеститорите в Coinbase имат причина да се радват, тъй като платформата за търговия с криптовалути наскоро отчете първата си тримесечна печалба от две години насам.

22.02.2024 20:51 2 мин. четене

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

22.02.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.