НАЧАЛО Биткойн

Биткойн, Етериум и топ криптовалутите са на зелено за последните 24 часа

ноември 29, 2022 16:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн, Етериум и топ криптовалутите са на зелено за последните 24 часа

Етериум (ETH) и Биткойн (BTC) поскъпнаха по време на азиатските пазари във вторник следобед. Първите 10 криптовалути също се засилиха, водени от печалбите при Dogecoin и Лайткойн.

Биткойн поскъпна с 1.4% до $16,410 за 24 часа, а Етериум – с 3.2% до $1,210, според CoinMarketCap.

Dogecoin се повиши с около 8% до $0.10. Лайткойн се възстанови, поскъпвайки с малко над 5.5% до $75.8. За седем дни LTC е поскъпнал 10%, като отчете значителни печалби миналата седмица.

Шиба Ину се търгува без особена промяна в последния ден, но изпревари Solana, която скочи с малко над 2%, и към момента се нарежда на 15 място по пазарна капитализация.

По-рано BNB токенът, алткойна на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, скочи с около 2% до $299.

Като цяло преди това BNB скочи, след като Binance публикува доказателство за резервите си в петък на фона на стремежа за по-голяма прозрачност в сектора след срива на FTX.

Въпреки това Джеси Пауъл, съосновател и главен изпълнителен директор на Kraken туитна, че декларацията за активите на Binance е „безсмислена“, без да показва пасивите.

Наскоро анализаторът Бенджамин Коуен сподели, че би било разумно да се очаква сценарий за достигане на дъното, подобен на този от 2018 г., когато цената на BTC направи серия от малко по-високи минимуми, преди рязко да капитулира до по-ниски стойности. Според него може да отнеме време докато Биткойн намери дъно, което означава, че вероятно целият пазар ще го последва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене