НАЧАЛО Биткойн

Биткойн, Етериум и топ криптовалутите са на зелено за последните 24 часа

ноември 29, 2022 16:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн, Етериум и топ криптовалутите са на зелено за последните 24 часа

Етериум (ETH) и Биткойн (BTC) поскъпнаха по време на азиатските пазари във вторник следобед. Първите 10 криптовалути също се засилиха, водени от печалбите при Dogecoin и Лайткойн.

Биткойн поскъпна с 1.4% до $16,410 за 24 часа, а Етериум – с 3.2% до $1,210, според CoinMarketCap.

Dogecoin се повиши с около 8% до $0.10. Лайткойн се възстанови, поскъпвайки с малко над 5.5% до $75.8. За седем дни LTC е поскъпнал 10%, като отчете значителни печалби миналата седмица.

Шиба Ину се търгува без особена промяна в последния ден, но изпревари Solana, която скочи с малко над 2%, и към момента се нарежда на 15 място по пазарна капитализация.

По-рано BNB токенът, алткойна на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, скочи с около 2% до $299.

Като цяло преди това BNB скочи, след като Binance публикува доказателство за резервите си в петък на фона на стремежа за по-голяма прозрачност в сектора след срива на FTX.

Въпреки това Джеси Пауъл, съосновател и главен изпълнителен директор на Kraken туитна, че декларацията за активите на Binance е “безсмислена”, без да показва пасивите.

Наскоро анализаторът Бенджамин Коуен сподели, че би било разумно да се очаква сценарий за достигане на дъното, подобен на този от 2018 г., когато цената на BTC направи серия от малко по-високи минимуми, преди рязко да капитулира до по-ниски стойности. Според него може да отнеме време докато Биткойн намери дъно, което означава, че вероятно целият пазар ще го последва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.