НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

ноември 29, 2022 7:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

Анализаторът Бенджамин Коуен проучва историческите модели на мечите пазари на Биткойн, за да прецени кога BTC може да достигне дъното.

В ново видео Коуен каза, че би било разумно да се очаква сценарий за достигане на дъното, подобен на този от 2018 г., когато цената на BTC направи серия от малко по-високи дъна, преди рязко да капитулира до нови ниски стойности, за да достигне своя минимум.

Досега през 2022 г. прогнозирането на дъното не е послужило добре на никого и затова в началото на годината казахме: “Вижте, не изразходвайте твърде много умствена енергия, опитвайки се да предвидите дъно през 2022 г…”

Анализаторът сподели, че ще отнеме време да се разгърне напълно мечия пазар и няма нужда да се нацелва точното дъно, но вероятно ще видим по-ниски стойности.

Ако следвате подобен тип модел тук – можем да екстраполираме 200-дневната проста пълзяща средна, ако тя продължи да се понижава по сегашната си траектория, къде би могла да се пресече?

Въз основа на историческото сравнение Коуен твърди, че потенциално събитие на капитулация може да настъпи около 25 декември тази година, когато Биткойн ще достигне най-ниската си точка, преди да се подготви за нов бичи пазар.

Бихте могли да видите, че ще се пресече някъде в края на декември, точно около Коледа, 25 декември, 26 декември, 27 декември, около празниците е мястото, където ще се пресече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц


Анализаторът допълни, че едва ли ценовото действие ще се разиграе по абсолютно същия начин. Мечият пазар продължава повече от година, като по принцип мечите пазари продължават приблизително толкова, подчерта Коуен.   

Този мечи пазар продължава вече повече от година, а в исторически план мечите пазари за Биткойн продължават около година. Този през 2014 г. продължи 14 месеца, а този през 2018 г. – около 12 месеца, така че може да се твърди, че сме в рамките на времето, когато обикновено се достигат дъната.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

САЩ вероятно ще вдигне още един път лихвените проценти тази година – какво означава това за Биткойн?

Най-новото обобщение на икономическите прогнози на Федералния резерв на САЩ, което беше публикувано по-рано тази седмица, предлага ценна информация за перспективите на централната банка по отношение на лихвените проценти и икономиката в по-широк план.

септември 25, 2023 11:15 3 мин. четене

Ето кой е най-големият притежател на Биткойн в света

Coinbase, виден играч във финансовата индустрия, се откроява като една от водещите структури, участващи в операции с криптовалути.

септември 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Колко пари на ден трябва да инвестираш, за да имаш един Биткойн

При крипто инвестициите желанието за придобиване на цяла единица Биткойн (BTC) е много желано постижение, обусловено от потенциала за значителна възвръщаемост.

септември 25, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.