НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

29.11.2022 7:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

Анализаторът Бенджамин Коуен проучва историческите модели на мечите пазари на Биткойн, за да прецени кога BTC може да достигне дъното.

В ново видео Коуен каза, че би било разумно да се очаква сценарий за достигане на дъното, подобен на този от 2018 г., когато цената на BTC направи серия от малко по-високи дъна, преди рязко да капитулира до нови ниски стойности, за да достигне своя минимум.

Досега през 2022 г. прогнозирането на дъното не е послужило добре на никого и затова в началото на годината казахме: “Вижте, не изразходвайте твърде много умствена енергия, опитвайки се да предвидите дъно през 2022 г…”

Анализаторът сподели, че ще отнеме време да се разгърне напълно мечия пазар и няма нужда да се нацелва точното дъно, но вероятно ще видим по-ниски стойности.

Ако следвате подобен тип модел тук – можем да екстраполираме 200-дневната проста пълзяща средна, ако тя продължи да се понижава по сегашната си траектория, къде би могла да се пресече?

Въз основа на историческото сравнение Коуен твърди, че потенциално събитие на капитулация може да настъпи около 25 декември тази година, когато Биткойн ще достигне най-ниската си точка, преди да се подготви за нов бичи пазар.

Бихте могли да видите, че ще се пресече някъде в края на декември, точно около Коледа, 25 декември, 26 декември, 27 декември, около празниците е мястото, където ще се пресече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц


Анализаторът допълни, че едва ли ценовото действие ще се разиграе по абсолютно същия начин. Мечият пазар продължава повече от година, като по принцип мечите пазари продължават приблизително толкова, подчерта Коуен.   

Този мечи пазар продължава вече повече от година, а в исторически план мечите пазари за Биткойн продължават около година. Този през 2014 г. продължи 14 месеца, а този през 2018 г. – около 12 месеца, така че може да се твърди, че сме в рамките на времето, когато обикновено се достигат дъната.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

15.06.2024 12:02 1 мин. четене

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.