НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

ноември 29, 2022 7:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Предстои ли финален спад?

Анализаторът Бенджамин Коуен проучва историческите модели на мечите пазари на Биткойн, за да прецени кога BTC може да достигне дъното.

В ново видео Коуен каза, че би било разумно да се очаква сценарий за достигане на дъното, подобен на този от 2018 г., когато цената на BTC направи серия от малко по-високи дъна, преди рязко да капитулира до нови ниски стойности, за да достигне своя минимум.

Досега през 2022 г. прогнозирането на дъното не е послужило добре на никого и затова в началото на годината казахме: „Вижте, не изразходвайте твърде много умствена енергия, опитвайки се да предвидите дъно през 2022 г…“

Анализаторът сподели, че ще отнеме време да се разгърне напълно мечия пазар и няма нужда да се нацелва точното дъно, но вероятно ще видим по-ниски стойности.

Ако следвате подобен тип модел тук – можем да екстраполираме 200-дневната проста пълзяща средна, ако тя продължи да се понижава по сегашната си траектория, къде би могла да се пресече?

Въз основа на историческото сравнение Коуен твърди, че потенциално събитие на капитулация може да настъпи около 25 декември тази година, когато Биткойн ще достигне най-ниската си точка, преди да се подготви за нов бичи пазар.

Бихте могли да видите, че ще се пресече някъде в края на декември, точно около Коледа, 25 декември, 26 декември, 27 декември, около празниците е мястото, където ще се пресече.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум няма да изчезнат, уверява Майк Новограц


Анализаторът допълни, че едва ли ценовото действие ще се разиграе по абсолютно същия начин. Мечият пазар продължава повече от година, като по принцип мечите пазари продължават приблизително толкова, подчерта Коуен.   

Този мечи пазар продължава вече повече от година, а в исторически план мечите пазари за Биткойн продължават около година. Този през 2014 г. продължи 14 месеца, а този през 2018 г. – около 12 месеца, така че може да се твърди, че сме в рамките на времето, когато обикновено се достигат дъната.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене