НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум губят инерция във времена на несигурност за пазарите в САЩ

май 25, 2023 21:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум губят инерция във времена на несигурност за пазарите в САЩ

Биткойн и Етериум загубиха инерцията си през предходната седмица, прекъсвайки триседмичен период на стабилност на фона на споровете около Ledger Recover и нарастващите опасения относно наближаващия краен срок за тавана на дълга на САЩ.

Биткойн, най-голямата криптовалута, претърпя спад под нивото от $27,000 вчера и в момента се търгува за $26,350. Цената на ETH в момента се движи около нивото от $1,800.

Сред 50-те най-големи криптовалути пазарът наблюдаваше значителни колебания през последните седем дни, като имаше няколко забележителни печеливши и губещи.

Най-значителният печеливш през седмицата е Render (RNDR), който демонстрира впечатляващ ръст от 19.3% през седмицата. Само през последните 24 часа тя се повиши с 13.6% и в момента се търгува на цена от $2.82. Мрежата Render е децентрализирана платформа, която позволява на потребителите да предоставят неизползваната си графична мощност за рендиране на графики и VFX.

Играта Sandbox (SAND), популярна Gamefi платформа, претендира за второто място през последните 24 часа с ръст от 5.4% и текуща цена от $0.51. Тези печалби са в унисон с неотдавнашните партньорства, обявени от екипа с известните предавания на BBC “Top Gear” и “Doctor Who”.

Не всички криптовалути обаче отбелязаха печалби, тъй като някои от 50-те най-големи актива, освен Биткойн и Етериум, претърпяха загуби както на седмичния, така и на дневния пазар.

Както се очакваше след неустойчивия си възход, меме сензацията PEPE имаше сравнително разочароваща седмица, като загуби 10.5% от стойността си през последните седем дни. През последните 24 часа обаче се наблюдаваше леко повишение от 3.3% и в момента се търгува за $0.00000143.

Малко след официалното си пускане в основната мрежа, родният токен Sui (SUI) отбеляза един от най-големите спадове за седмицата, като се понижи с 15.8% и в момента се търгува за $0.98. Решението за мащабиране на Етериум Optimism (OP) също се сблъска с предизвикателна седмица, като регистрира спад от 12.6% и се търгува на цена от $1.60 към момента на писане на статията. Освен това платформата за децентрализирани приложения Algorand (ALGO) претърпя двуцифрена загуба, като спадът ѝ през изминалата седмица беше 11%, търгувайки се на цена от $0.15.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.