НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ETF с най-големите входящи потоци от 6 май насам

14.05.2024 13:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ETF с най-големите входящи потоци от 6 май насам

Според последните данни на Farside американските борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) са отбелязали най-големия си приток от 6 май насам, възлизащ на $66 милиона.

Фондът FBTC на Fidelity оглави този скок с приток от $38.6 милиона, увеличавайки общия си нетен приток до забележителните $8.2 милиарда. Освен това BITB на Bitwise отчете входящ поток от $20.3 милиона, най-големия от 3 май насам, с което общите нетни входящи потоци при въпросният ETF достигнаха $1.8 милиарда.

ETF-ът на VanEck също отбеляза значително увеличение с вливането на $7.1 милиона, което е най-голямото от 3 май насам, с което общият входящ обем достигна $487.4 милиона. За разлика от тях, GBTC на Grayscale не отбеляза движения, което е рядко явление от създаването му, както отчитат от Farside.

Като цяло общият нетен приток за всички американски Биткойн ETF-и в момента достига впечатляващите $11.7 милиарда.

Освен това, heyapollo съобщи, че IBIT на BlackRock изостава от GBTC с 14,651 BTC, притежавайки 274,836 BTC в сравнение с 289,487 BTC на GBTC. Според информацията заедно деветте американски Биткойн ETF-а държат приблизително 538,000 BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.