НАЧАЛО Биткойн

Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

септември 9, 2022 14:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

Основателят и главен изпълнителен директор на фонда за крипто активи Pantera Capital Дан Морхед изразява бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC).

В интервю за Bloomberg Морхед казва, че Биткойн (BTC) е достигнал дъното си през юни и е на прага на бичи пазар, тъй като вече е надхвърлил средния период на мечи цикъл.

Знаете, че се занимаваме с това от 10 години и сме преминали през три големи цикъла на мечи пазар. И средно те продължиха 220 дни. В общи линии това е, което току-що преживяхме.

Мисля, че достигнахме дъното през юни. Ще видим. След това ще започнем следващия бичи пазар. [Възходът може да е с много препятствия] и да отнеме известно време, докато се раздвижи. Но смятам, че сме на следващия етап от ралито.

Помолен да разкрие своята ценова прогноза за Биткойн към края на годината и за след пет години, главният изпълнителен директор на Pantera Capital каза, че водещият крипто актив вероятно ще запази средния годишен темп на растеж от 150% „за известно време“.

Биткойн като заместител на индустрията има среден годишен ръст от 2.5 пъти в продължение на единадесет години. Така че това винаги е нещо като моя стандартна прогноза – че вероятно ще продължи да се движи със същия темп на растеж за известно време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки нарича заповедта на Байдън „тоталитарна“


Морхед обаче казва, че крипто активите, различни от Биткойн и Етериум (ETH), превъзхождат двата най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Биткойн вече не е всичко. Имаше време, когато Биткойн беше 100% от пазара и за известно време Биткойн и Етериум бяха по същество всичко.

Сега има много наистина важни проекти. И видяхте, че Биткойн се покачва малко, но истинската история е, че проектите, различни от Биткойн и Етериум, се покачват повече.

Понастоящем Pantera Capital управлява активи на стойност $4.5 милиарда.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене