НАЧАЛО Биткойн

Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

09.09.2022 14:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

Основателят и главен изпълнителен директор на фонда за крипто активи Pantera Capital Дан Морхед изразява бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC).

В интервю за Bloomberg Морхед казва, че Биткойн (BTC) е достигнал дъното си през юни и е на прага на бичи пазар, тъй като вече е надхвърлил средния период на мечи цикъл.

Знаете, че се занимаваме с това от 10 години и сме преминали през три големи цикъла на мечи пазар. И средно те продължиха 220 дни. В общи линии това е, което току-що преживяхме.

Мисля, че достигнахме дъното през юни. Ще видим. След това ще започнем следващия бичи пазар. [Възходът може да е с много препятствия] и да отнеме известно време, докато се раздвижи. Но смятам, че сме на следващия етап от ралито.

Помолен да разкрие своята ценова прогноза за Биткойн към края на годината и за след пет години, главният изпълнителен директор на Pantera Capital каза, че водещият крипто актив вероятно ще запази средния годишен темп на растеж от 150% “за известно време”.

Биткойн като заместител на индустрията има среден годишен ръст от 2.5 пъти в продължение на единадесет години. Така че това винаги е нещо като моя стандартна прогноза – че вероятно ще продължи да се движи със същия темп на растеж за известно време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки нарича заповедта на Байдън „тоталитарна“


Морхед обаче казва, че крипто активите, различни от Биткойн и Етериум (ETH), превъзхождат двата най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Биткойн вече не е всичко. Имаше време, когато Биткойн беше 100% от пазара и за известно време Биткойн и Етериум бяха по същество всичко.

Сега има много наистина важни проекти. И видяхте, че Биткойн се покачва малко, но истинската история е, че проектите, различни от Биткойн и Етериум, се покачват повече.

Понастоящем Pantera Capital управлява активи на стойност $4.5 милиарда.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доминацията на Биткойн на крипто пазарите продължава да расте

Доминацията на Биткойн на пазара на криптовалути достигна най-високата си точка от три години насам, което показва силно търсене на американски борсово търгувани фондове (ETF), притежаващи най-големия дигитален актив.

16.04.2024 9:00 1 мин. четене

Биткойн ще се срине до $20,000 според икономист – каква е причината?

С нарастването на геополитическото напрежение и разрастването на сблъсъците в конфликта между Израел и Иран Биткойн е подложен на низходящ натиск.

15.04.2024 12:00 2 мин. четене

Исторически точен анализатор прогнозира нов връх на Биткойн

Трейдър, известен с това, че точно предсказа дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., сега предполага, че скорошната корекция позиционира BTC за потенциален скок до нов исторически връх.

15.04.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн и алткойните започват да се възстановяват – кавко следва?

През уикенда цената на Биткойн отбеляза значителен спад, който е един от най-силните през последните седмици.

15.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.