НАЧАЛО Биткойн

Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

септември 9, 2022 14:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

Основателят и главен изпълнителен директор на фонда за крипто активи Pantera Capital Дан Морхед изразява бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC).

В интервю за Bloomberg Морхед казва, че Биткойн (BTC) е достигнал дъното си през юни и е на прага на бичи пазар, тъй като вече е надхвърлил средния период на мечи цикъл.

Знаете, че се занимаваме с това от 10 години и сме преминали през три големи цикъла на мечи пазар. И средно те продължиха 220 дни. В общи линии това е, което току-що преживяхме.

Мисля, че достигнахме дъното през юни. Ще видим. След това ще започнем следващия бичи пазар. [Възходът може да е с много препятствия] и да отнеме известно време, докато се раздвижи. Но смятам, че сме на следващия етап от ралито.

Помолен да разкрие своята ценова прогноза за Биткойн към края на годината и за след пет години, главният изпълнителен директор на Pantera Capital каза, че водещият крипто актив вероятно ще запази средния годишен темп на растеж от 150% “за известно време”.

Биткойн като заместител на индустрията има среден годишен ръст от 2.5 пъти в продължение на единадесет години. Така че това винаги е нещо като моя стандартна прогноза – че вероятно ще продължи да се движи със същия темп на растеж за известно време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки нарича заповедта на Байдън „тоталитарна“


Морхед обаче казва, че крипто активите, различни от Биткойн и Етериум (ETH), превъзхождат двата най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Биткойн вече не е всичко. Имаше време, когато Биткойн беше 100% от пазара и за известно време Биткойн и Етериум бяха по същество всичко.

Сега има много наистина важни проекти. И видяхте, че Биткойн се покачва малко, но истинската история е, че проектите, различни от Биткойн и Етериум, се покачват повече.

Понастоящем Pantera Capital управлява активи на стойност $4.5 милиарда.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн спадна под $26,000 – оттук накъде?

Биткойн продължава низходящата си тенденция в последните няколко дни, повличайки със себе си целия пазар на криптовалути.

юни 5, 2023 23:44 2 мин. четене

Сериозен отлив на средства от банките в САЩ – свеж капитал за Биткойн?

Според Артър Хейс, основателя на BitMEX американските банки се готвят за нов удар, тъй като бизнесът се стреми да надделее над преобладаващите ниски лихвени проценти.

юни 5, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Насочва ли се цената към $26,000?

След пазарен анализ от предишния петък крипто пазарът претърпя нетни изходящи потоци в размер на $17 милиарда, което е довело до текуща оценка от $1.13 трилиона, отразяваща спад от 1.54%. 

юни 5, 2023 16:17 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.