НАЧАЛО Биткойн

Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

септември 9, 2022 14:38 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на прага на бичи пазар, според Дан Морхед

Основателят и главен изпълнителен директор на фонда за крипто активи Pantera Capital Дан Морхед изразява бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC).

В интервю за Bloomberg Морхед казва, че Биткойн (BTC) е достигнал дъното си през юни и е на прага на бичи пазар, тъй като вече е надхвърлил средния период на мечи цикъл.

Знаете, че се занимаваме с това от 10 години и сме преминали през три големи цикъла на мечи пазар. И средно те продължиха 220 дни. В общи линии това е, което току-що преживяхме.

Мисля, че достигнахме дъното през юни. Ще видим. След това ще започнем следващия бичи пазар. [Възходът може да е с много препятствия] и да отнеме известно време, докато се раздвижи. Но смятам, че сме на следващия етап от ралито.

Помолен да разкрие своята ценова прогноза за Биткойн към края на годината и за след пет години, главният изпълнителен директор на Pantera Capital каза, че водещият крипто актив вероятно ще запази средния годишен темп на растеж от 150% „за известно време“.

Биткойн като заместител на индустрията има среден годишен ръст от 2.5 пъти в продължение на единадесет години. Така че това винаги е нещо като моя стандартна прогноза – че вероятно ще продължи да се движи със същия темп на растеж за известно време.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки нарича заповедта на Байдън „тоталитарна“


Морхед обаче казва, че крипто активите, различни от Биткойн и Етериум (ETH), превъзхождат двата най-големи дигитални актива по пазарна капитализация.

Биткойн вече не е всичко. Имаше време, когато Биткойн беше 100% от пазара и за известно време Биткойн и Етериум бяха по същество всичко.

Сега има много наистина важни проекти. И видяхте, че Биткойн се покачва малко, но истинската история е, че проектите, различни от Биткойн и Етериум, се покачват повече.

Понастоящем Pantera Capital управлява активи на стойност $4.5 милиарда.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене