НАЧАЛО Биткойн

Биткойн до $50,000: Следващата голяма цел за криптовалутата

09.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн до $50,000: Следващата голяма цел за криптовалутата

Трейдърът Глен Гудман предполага, че в момента Бикойн се сблъсква със значителна бариера около границата от $50,000, до която се е приближил, но все още не я е преодолял решително.

Това конкретно ниво има значително значение за непосредствените пазарни нагласи на Биткойн. Понастоящем водещата криптовалута се оценява на $45,500, което отразява увеличение от 2.65% през последния ден.

Графиката на Гудман изобразява модел, при който Биткойн последователно се бори с прага на съпротива от $50,000.

През предходната година Биткойн стана свидетел на забележителен спад от своя връх, последван от фаза на стабилизация и скорошна възходяща траектория. По време на фазата на консолидация обемът на търговията, посочен в долната част на графиката, намаля, което показва предпазлива позиция сред инвеститорите.

Референтната стойност от $50,000, очертана със синя пунктирана линия, беше многократно тествана, но без окончателен пробив.

Въпреки че пробив над това ниво може да сигнализира за потенциал за по-нататъшно възходящо движение, повтарящите се тестове подчертават несигурността на пазара.

Анализаторът Герт ван Лаген отбелязва, че движението на цената на Биткойн преди да надмине предишни исторически върхове често включва корекции в рамките на Фибоначи нивата 61.8-78.6%.

След това обикновено има тест на нивото от 61.8%, което потенциално може да доведе до рязко повишение отвъд предишния връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

От злато към Биткойн – инвеститорите променят своите стратегии

В момента се наблюдава забележителна промяна в инвестиционния пейзаж, както се вижда от прозренията на Фред Крюгер, видна фигура в сферата на криптовалутите.

23.02.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн няма реална стойност и е риск за обществото според ЕЦБ

Биткойн продължава да бъде спорна тема, дори след като получи одобрение в САЩ за включване в борсово търгувани фондове (ETF), както отбелязват двама членове на Европейската централна банка в неотдавнашна публикация в блога си.

23.02.2024 8:30 1 мин. четене

Coinbase продължава да се разраства и Биткойн ETF играе голяма роля

Инвеститорите в Coinbase имат причина да се радват, тъй като платформата за търговия с криптовалути наскоро отчете първата си тримесечна печалба от две години насам.

22.02.2024 20:51 2 мин. четене

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

22.02.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.