НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Да очакваме ли корекция при BTC?

март 4, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Да очакваме ли корекция при BTC?

ДонАлт (DonAlt), анализатор, който точно прогнозира дъното на Биткойн през 2022 г., сподели своята прогноза за водещият цифров актив.

Според него традиционните финансови пазари оказват мечи ефект върху Биткойн. Той би могъл да се повиши само когато тези пазари станат бичи.

В неотдавнашен туит той обясни, че флагманската криптовалута е повлечена надолу от традиционните пазари, но отказва да достигне нови дъна, докато фондовият пазар се понижава.

Анализаторът смята, че BTC ще отбележи значително рали и ще надмине другите активи, след като традиционните пазари се възстановят.

Въпреки че наскоро акциите отбелязаха значителни печалби, реакцията на Биткойн не беше оптимална и цената на актива остана относително непроменена.

Въпреки това, ДонАлт твърди, че BTC вероятно ще види масивна зелена свещ, след като традиционните пазари се насочат нагоре.

От друга страна, Altcoin Sherpa, друг трейдър, смята, че Биткойн може да преживее повече низходящи ценови действия, преди да започне възстановяване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Брад Гарлингхаус твърди, че крипто регулацията в САЩ изостава от тази в други държави


Той твърди, че Биткойн може да стане свидетел на още едно събитие на разпродажба, преди да се възстанови, и е възможно дори да преживее продължителен мечи пазар.

Анализът на Altcoin Sherpa контрастира с този на ДонАлт, който смята, че представянето на Биткойн ще зависи от традиционните пазари.

Тъй като в момента Биткойн се търгува на цена около $22,370, двамата анализатори ще продължат да следят отблизо представянето му и ще предоставят прогнозите си на крипто общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене