НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: $250 милиона в BTC прехвърлени от крипто кит

октомври 14, 2022 16:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: $250 милиона в BTC прехвърлени от крипто кит

Кит прехвърля Биткойн (BTC) на стойност десетки милиони долари на фона на низходящия тренд на нестабилните крипто пазари.

Според Whale Alert въпросният Биткойн кит е прехвърлил 12,970 BTC (на стойност малко над $248 милиона по време на изпращането) от неизвестен портфейл към друг неизвестен портфейл.

Данните от изследователя на децентрализирани мрежи Blockchain.com показват, че транзакцията е струвала приблизително $22. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $18,747.

Според платформата за агрегиране на блокчейн данни BitInfoCharts адресът на получателя на масивния крипто превод сега е 66-ият най-богат Биткойн адрес и притежава около 0.068% от общото предлагане на BTC.

Масивният трансфер на токени се случи след като платформата за блокчейн данни Glassnode наскоро разкри, че тегленията на Биткойн от крипто борси от страна на китовете са се изстреляли нагоре през последните няколко седмици. Според Glassnode, най-големият нетен брой тегления на китове от юни насам от крипто борси е регистриран този месец.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сатоши Накамото отново предложен за Нобелова награда


Масовото прехвърляне на Биткойн съвпада и с разкритието на фирмата за крипто анализ Santiment, че нивото на Биткойн, държан понастоящем на крипто борсите, е достигнало 48-месечно дъно на фона на отлива на водещия дигитален актив от борсите. Според платформата за крипто анализи предлагането на Етериум (ETH) на борсите се е повишило.

През октомври се наблюдава все по-голямо отдалечаване на Биткойн от борсите, което съответства на нивата, наблюдавани за последен път през ноември 2018 г.

В същото време предлагането на Етериум се колебае малко по-високо, след като голям приток се премести на борсите преди Сливането.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на борси, активно са трупали криптовалутата през последния месец и половина. 

юни 7, 2023 13:59 2 мин. четене

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.