НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

ноември 26, 2022 20:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

Съоснователят на платформата DecenTrader – „filbfilb“ – прогнозира потенциалното падане на BTC/USD около $10,000. Според него най-лошият сценарии за актива е да достигне около $6,500.

Той смята, че това е мястото, където купувачите вероятно ще започнат да изкупуват актива в големи количества, отбелязвайки, че нивото е приблизително два пъти по-високо от минимума на мечия пазар през 2018 г. и минимума на срива през COVID-19 периода от март 2020 г .

Анализаторът коментира, че за да може Биткойн да постави дъно, избягвайки най-лошия сценарий, крипто сектора ще трябва да „избегне някои куршуми“ по отношение на падането на FTX, а макропазарите ще трябва да останат силни.

Макар и да го смята за малко вероятно при настоящите обстоятелства, filfilb твърди, че ако се задълбочат последиците от срива на FTX можем да видим изправяне на търсенето, което да доведе до подобна капитулация.

Според сравнителна графика BTC/USD е в най-ниската част на четиригодишния си цикъл, показвайки силна корелация между 2014 и 2018 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group


Той добави:

Докато не получим допълнителна информация, това изглежда малко вероятно и както казах, мисля, че фактът, че не сме направили по-силни разпродажби, отколкото всъщност можехме да направим е добър знак за биковете.

След това Филип Суифт, съосновател на DecenTrader, който е и създател на LookIntoBitcoin, обясни други скорошни явления, например за нарастващият брой на Биткойн портфейлите, които в момента съдържат поне 1 BTC. Очаква се скоро броят им да надхвърли един милион за първи път, а той смята, че това е пряк резултат на тегленията от фалиралата крипто борса FTX.

Запис на предаването може да видите тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

„В глобална рецесия сме“ – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра „Богат татко, беден татко“, предупреди, че предстоят тежки икономически обстоятелства.

януари 30, 2023 7:06 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър очаква изключителни печалби – ето кога

Трейдър, който предвиди срива на Биткойн през май 2021 г., сега твърди, че активът дава сигнали, че се подготвя за масивно движение нагоре.

януари 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Над 60% ръст на Биткойн милионерите от началото на месеца

Броят на адресите, притежаващи Биткойн (BTC) на стойност над $1 милион е нараснал с около 60% само за последните 23 дни.

януари 29, 2023 11:11 1 мин. четене

Биткойн остава силен, но може ли да видим корекция?

Анализатор, който правилно определи тазгодишния обрат в криптовалутите, сподели, че бичата му позиция за пазара може да се промени.

януари 29, 2023 9:21 2 мин. четене