НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Какво да очакваме в идните месеци?

декември 4, 2022 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Какво да очакваме в идните месеци?

Всеки мечи пазар ставаме свидетели на същата паника и ирационалност - и всеки път BTC е успявал да превъзмогне тези настроения и да достигне нови върхове.

Трейдърът Джейсън Пицино разгледа миналото представяне на най-голямата криптовалута, за да определи какво може да очакваме от Биткойн (BTC) в близките месеци.

В скорошно видео той сподели, че съдейки по миналите мечи пазари, пазарните участници са имали възможност за покупки около дъното, които са продължили между пет и девет месеца.

Отчитайки юни като първия месец от настоящия мечи пазар, Пицино твърди, че има „още няколко месеца“ преди цената да достигне дъно.

[В миналото] сте имали възможност за покупки приблизително пет до девет месеца. Ако го измерим от юни, това означава, че вече сме в [петия, шестия] месец. 

Така че потенциално остават само още няколко месеца, което е първото тримесечие – и март ще видим ново дъно по всяка вероятност.

Трейдърът очаква след достигането на нов минимум да видим импулс до $23,000 като сигнал за край на мечия пазар. Той подчерта интервала от декември тази година до април 2023 г. като период, в който ще видим още низходящи движения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)


Коментирайки алткойн пазара, Пицино твърди, че цените на „слабите“ алткойни вероятно ще се спуснат по-ниско, ако Биткойн се покачи.

Що се отнася до алткойните, ако Биткойн все пак набере някаква сила, слабите алткойни определено ще [тръгнат надолу]. Така че за мен сега не е моментът да инвестирате в алткойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Ще има тест за Биткойн преди да се изстреля – макроикономически експерт

Икономическият експерт Лин Олдън твърди, че макроикономическите условия подсказват за по-нататъшни ръстове на Биткойн (BTC) през следващите няколко месеца.

януари 30, 2023 14:10 2 мин. четене

Цената на Биткойн в Нигерия достигна $38,700

Цената на Биткойн в Нигерия се покачи до доста над нивата на световния пазар на фона на продължаващите усилия на централната банка да тласне гражданите си към дигитални пари.

януари 30, 2023 12:06 2 мин. четене