НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Какво да очакваме в идните месеци?

04.12.2022 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Какво да очакваме в идните месеци?

Всеки мечи пазар ставаме свидетели на същата паника и ирационалност - и всеки път BTC е успявал да превъзмогне тези настроения и да достигне нови върхове.

Трейдърът Джейсън Пицино разгледа миналото представяне на най-голямата криптовалута, за да определи какво може да очакваме от Биткойн (BTC) в близките месеци.

В скорошно видео той сподели, че съдейки по миналите мечи пазари, пазарните участници са имали възможност за покупки около дъното, които са продължили между пет и девет месеца.

Отчитайки юни като първия месец от настоящия мечи пазар, Пицино твърди, че има “още няколко месеца” преди цената да достигне дъно.

[В миналото] сте имали възможност за покупки приблизително пет до девет месеца. Ако го измерим от юни, това означава, че вече сме в [петия, шестия] месец. 

Така че потенциално остават само още няколко месеца, което е първото тримесечие – и март ще видим ново дъно по всяка вероятност.

Трейдърът очаква след достигането на нов минимум да видим импулс до $23,000 като сигнал за край на мечия пазар. Той подчерта интервала от декември тази година до април 2023 г. като период, в който ще видим още низходящи движения.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)


Коментирайки алткойн пазара, Пицино твърди, че цените на “слабите” алткойни вероятно ще се спуснат по-ниско, ако Биткойн се покачи.

Що се отнася до алткойните, ако Биткойн все пак набере някаква сила, слабите алткойни определено ще [тръгнат надолу]. Така че за мен сега не е моментът да инвестирате в алткойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Coinbase продължава да се разраства и Биткойн ETF играе голяма роля

Инвеститорите в Coinbase имат причина да се радват, тъй като платформата за търговия с криптовалути наскоро отчете първата си тримесечна печалба от две години насам.

22.02.2024 20:51 2 мин. четене

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

22.02.2024 18:00 1 мин. четене

Добра покупка ли е Биткойн на $50,000?

Наскоро Биткойн достигна забележителен етап, като за първи път от края на 2021 г. надхвърли границата от $50,000.

22.02.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн ETF ли ще е фактора, който да тласне цента до нови рекорди?

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн (BTC), предизвикан от вълнението около одобрените спот ETF-и, донесе радост на голяма част от инвеститорите.

21.02.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.