НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) е подценен в момента, твърди анализатор

октомври 17, 2022 11:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) е подценен в момента, твърди анализатор

Анализаторът Уил Клементе твърди, че Биткойн (BTC) е на относително изгодна цена според показатели от веригата.

В ново интервю за Altcoin Daily Клементе сподели, че вижда силно институционално търсене на Биткойн на най-голямата криптоборса в САЩ – Coinbase.

Бих казал, че от тази гледна точка Биткойн определено е в зона на стойност, под $20,000. 

Когато погледнем книгите за поръчки, виждаме нещо като натрупване в много от тях. Една от тези, които разглеждаме най-внимателно, е Coinbase спот. Основанието за това е, че там оперират много от тези базирани в САЩ институции, тъй като Coinbase е свършила много работа по отношение на съответствието и регулациите и е публично търгувана компания.

Клементе подчерта, че много от базираните в САЩ фирми им е по-удобно да използват Coinbase в сравнение с чуждестранни борси като Binance.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви


Анализаторът посочи зона с натрупване на търсене под $18,500 до $11,000 и $12,000. В допълнение той смята, че Биткойн е подценен под $20,000. 

Когато погледнем към Coinbase, има много ясен джоб от поръчки от под $18,500 до $11,000 – $12,000. И така, това, което искам да кажа тук, е, че има силно търсене на BTC под $19,000.

Клементе твърди, че едно макро събитие би могло да тласне BTC надолу към „крайно подценена“ територия, но той очаква такова движение да бъде изкупено много бързо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене