НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC) е подценен в момента, твърди анализатор

17.10.2022 11:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) е подценен в момента, твърди анализатор

Анализаторът Уил Клементе твърди, че Биткойн (BTC) е на относително изгодна цена според показатели от веригата.

В ново интервю за Altcoin Daily Клементе сподели, че вижда силно институционално търсене на Биткойн на най-голямата криптоборса в САЩ – Coinbase.

Бих казал, че от тази гледна точка Биткойн определено е в зона на стойност, под $20,000. 

Когато погледнем книгите за поръчки, виждаме нещо като натрупване в много от тях. Една от тези, които разглеждаме най-внимателно, е Coinbase спот. Основанието за това е, че там оперират много от тези базирани в САЩ институции, тъй като Coinbase е свършила много работа по отношение на съответствието и регулациите и е публично търгувана компания.

Клементе подчерта, че много от базираните в САЩ фирми им е по-удобно да използват Coinbase в сравнение с чуждестранни борси като Binance.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви


Анализаторът посочи зона с натрупване на търсене под $18,500 до $11,000 и $12,000. В допълнение той смята, че Биткойн е подценен под $20,000. 

Когато погледнем към Coinbase, има много ясен джоб от поръчки от под $18,500 до $11,000 – $12,000. И така, това, което искам да кажа тук, е, че има силно търсене на BTC под $19,000.

Клементе твърди, че едно макро събитие би могло да тласне BTC надолу към “крайно подценена” територия, но той очаква такова движение да бъде изкупено много бързо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Манията по Биткойн Runes отминава след огромен срив на транзакциите

Протоколът Bitcoin Runes, стартиран на 20 април, първоначално се наложи като доминиращ в трафика на блокчейна на Биткойн в осем дни, предимно през уикендите, което съвпадна с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

23.05.2024 17:00 1 мин. четене

Доналд Тръмп започна да приема Биткойн, Етериум и други криптовалути за кампанията си

Уебсайтът на предизборната кампания на бившия президент Доналд Тръмп обяви, че приема дарения в криптовалута, като предоставя на потребителите възможността да правят вноски с фиатна валута или с различни криптовалути.

23.05.2024 7:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.