НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Анализатор отправя предупреждение към трейдърите

февруари 15, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор отправя предупреждение към трейдърите

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк Макглоун предупреди търговците на Биткойн (BTC) да следят внимателно ходовете на Федералния резерв на САЩ.

Избягвайте да се противопоставяте на Фед

МакГлоун предупреди последователите си в Twitter, че през първото тримесечие на 2023 г. Биткойн все още е изправен пред значителни предизвикателства, особено пред Федералния резерв и неговите планове за контрол на инфлацията.

Той заяви, че основният риск за първото тримесечие е или отскок от мечия пазар, или дъно, като най-голямата криптовалута се отдалечава от съпротивата. Макглоу каза, че основният насрещен вятър е “Не се борете с Фед”.

Анализаторът сподели графика, показваща корелацията на Биткойн с лихвения процент по федералните фондове.

Регулирането на криптовалутите

В неотдавнашно интервю с водещия на подкаста The Wolf of All Streets Скот Мелкер, Макглоун даде мнението си за настоящото състояние на криптоиндустрията. Той смята, че в нея скоро може да се появят повече регулации, което според него може да е положително.

Макглоун заяви, че криптоиндустрията се нуждае от надзор и цитира поуките, извлечени от последните събития в индустрията, като например случая на Сам Банкман-Фрийд.

Той заяви, че хората искат да се доверят на борсата, в която влагат парите си, и че криптоиндустрията преживява момент на “отлив”, припомняйки за цитат на Уорън Бъфет.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Дали неотдавнашния скок на цената е признак за нов бичи тренд?


Заключение

В заключение, Майк Макглоун препоръча на търговците на Биткойн да избягват да се противопоставят на Федералния резерв през първото тримесечие на 2023 г. и смята, че в криптоиндустрията може да настъпят повече регулации, което може и да не е лошо.

Той също така цитира необходимостта от надзор от страна в криптоиндустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да трупа Биткойн.

март 27, 2023 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене