НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: 55% нереализирани печалби радват дългосрочните инвеститори

18.01.2024 14:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: 55% нереализирани печалби радват дългосрочните инвеститори

Биткойн ентусиастите, особено дългосрочните притежатели, се наслаждават на новооткрита увереност, стимулирана от значителната 55% нереализирана печалба след срива на Terra.

Повишението на метриката LTH-NUPL до върховете отпреди срива е успокояващ знак, отразяващ устойчива основна база и осезаема промяна в пазарните нагласи към оптимизъм. Въпреки това под тази повърхност на оптимизъм се крие нюансиран пейзаж, в който звучат предупредителни нотки.

LTH-NUPL служи като индикатор за печалби и загуби, както се оценява от поведението на дългосрочните инвеститори.

Неотдавнашното одобрение на ETF в САЩ допълнително усложнява сагата с Биткойн. Първоначалното ликуване беше посрещнато с отдръпване в цената на криптовалутата, която се колебаеше между $41,000 и $43,000.

Възниква критичният въпрос: дали това е обикновена корекция или предвестник на по-дълбоки промени? Отговорът, забулен в енигмата на времето, добавя допълнителен слой интрига към разгръщащата се история.

И устойчивият растеж и периодичната волатилност продължават да определят пътя на Биткойн. Бичият подтекст, подхранван както от печалбите, така и от възобновения оптимизъм, е осезаем, но преобладава чувство на предпазливост сред инвеститорите.

Стойността на криптовалутата се задържа под границата от $43,000 след пускането на спот ETF в САЩ, като институционалните инвеститори все още очакват своя сигнал да се присъединят.

Анализаторите, винаги бдителни, очакват признаци на китова активност, докато техническото напрежение остава осезаемо при прага от $42,700. По същество пътуването на биткойн през следващите месеци е разказ, който се люшка между възродената вяра и сложния гоблен на пазарната несигурност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF ли ще е фактора, който да тласне цента до нови рекорди?

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн (BTC), предизвикан от вълнението около одобрените спот ETF-и, донесе радост на голяма част от инвеститорите.

21.02.2024 17:00 1 мин. четене

Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

Основателят на BitMEX Артър Хейс предположи, че два ключови фактора могат да предизвикат безпрецедентен скок на крипто пазара през този цикъл.

21.02.2024 15:00 1 мин. четене

Майкъл Сейлър разкри дали има намерения да продава Биткойн

В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен директор на MicroStrategy, потвърди твърдата си отдаденост на Биткойн (BTC), като изрази намерението си да продължи да придобива криптовалутата за неопределено време.

21.02.2024 14:30 1 мин. четене

Едуард Сноудън отново похвали Биткойн

Едуард Сноудън, известният бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност, отново изрази подкрепата си за Биткойн на 18 февруари.

21.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.