Home

Binance въвежда важни промени за операциите си в Турция

02.07.2024 17:25 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance въвежда важни промени за операциите си в Турция

След публикуването на закона за криптовалутите в Държавен вестник в Турция, Binance сподели публикува актуализация, съдържаща промени по отношение на дейността си в страната.

Крипто борсата обяви важни промени в услугите си в Турция, за да повиши прозрачността и да спази регулаторните изисквания.

Компанията се ангажира да си сътрудничи с турските регулаторни органи, за да насърчи съвместима среда за своите потребители и да подкрепи разработването на регулаторна рамка за индустрията на криптовалутите.

Като част от тези мерки, Binance.com ще продължи да бъде достъпен от Турция, но ще има значителни корекции. Опцията за турски език ще бъде постепенно премахната от услугите на платформата през следващите три месеца, а всички директни маркетингови дейности, насочени към турските потребители, ще бъдат спрени.

Крипто борсата призна още, че тези промени могат да засегнат някои потребители, но подчерта, че безопасността и преживяването на потребителите са основни приоритети. Всички средства на потребителите остават защитени, а функциите за депозиране и теглене ще продължат да бъдат достъпни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Банката за международни разплащания затяга правилата за стабилните монети

Банката за международни разплащания (BIS) въведе нови правила, които могат да окажат значително въздействие върху стабилни монети като USDT на Tether и USDC на Circle, които работят с публични блокчейн вериги.

18.07.2024 13:30 2мин. четене

Южна Корея планира да отложи крипто данъка на фона на пазарните опасения

Южнокорейските законодатели предложиха да отложат въвеждането на данъци върху капиталовите печалби от криптовалути до 2028 г., като се позоваха на настоящите негативни пазарни настроения.

16.07.2024 9:00 1мин. четене

Хонконг издаде предупреждение за нелицензирани крипто борси

Комисията за ценни книжа и фючърси на Хонконг (SFC) издаде предупреждения срещу седем платформи за търговия с криптовалути за незаконна дейност без подходящи лицензи в региона.

16.07.2024 7:30 1мин. четене

Преразглежда ли Китай Биткойн забраната си?

На фона на неотдавнашните дискусии в социалните медии, които предполагат потенциален обрат, позицията на Китай по отношение на Биткойн остава спорна тема в криптовалутната общност.

16.07.2024 6:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.