НАЧАЛО Алткойни

Binance „временно“ спира тегленията на USDC

декември 13, 2022 17:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance „временно“ спира тегленията на USDC

Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, "временно спря" тегленето на стабилни монети USDC, докато извършва "размяна на токени", съобщи компанията в Twitter във вторник.

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао заяви, че очаква тегленията да бъдат възобновени, когато банките в Ню Йорк отворят, което ще позволи на борсата да обмени BUSD за фиатна валута, а след това за USDC.

През септември Binance проведе „автоматично конвертиране на BUSD„, при която стабилните монети на потребителите, USDC, USDP и TUSD, бяха обменени в BUSD – стабилна монета, подкрепена с фиатни пари, основана от Binance и Paxos (базирания в Ню Йорк емитент на стейбълкойна).

Джао заяви, че потребителите все още могат да изтеглят други стабилни монети, включително BUSD и USDT, а депозитите не са засегнати.

Във вторник, фирмата за криптоанализи Nansen твърди в туит, че криптовалути на стойност над $2 милиарда са напуснали Binance за един ден, което е най-високият 24-часов отлив от юни насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Сегашните движения са опасни за трейдърите


Замразяването на тегленията на USDC от Binance идва на фона на нарастващите опасения на инвеститорите относно централизираните криптоборси след срива на FTX.

Междувременно, както съобщихме от CryptoDnes, Binance е изправена пред евентуални обвинения в пране на пари от страна на правителството на САЩ, което борсата отрича.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене