НАЧАЛО Други

Binance.US наема нов CFO и обяви планове за публично предлагане

юли 10, 2022 21:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance.US наема нов CFO и обяви планове за публично предлагане

Binance.US - американският клон на най-голямата криптоборса в света - нае бивш изпълнителен директор на PayPal за свой нов главен финансов директор.

В скорошна блог публикация Binance.US обяви, че назначава Жасмин Лий, бивш изпълнителен директор на инвестиционното приложение Acorns и на платежния гигант PayPal, за свой нов финансов директор.


Брайън Шрьодер, главният изпълнителен директор на борсата, каза, че над 20-годишният опит на Лий ще помогне на фирмата в опита ѝ да си проправи път към първично публично предлагане (IPO).


Шрьодер каза:


Жасмин е рядък талант, който притежава повече от 20 години задълбочени познания както във финтех, така и в средите на бързоразвиващи се стартъпи. Нейният опит в Paypal, публична компания от класацията Fortune 500, ще бъде безценен, когато очертаем пътя си към първично публично предлагане през следващите години.

Binance.US навлезе в настоящата среда на криптопазара от силна позиция, със значителен капитал, активни планове за наемане на служители и стабилен конвейер от нови продукти и услуги с добавена стойност. За нас е удоволствие да продължим да изпълняваме стратегията си за растеж с Жасмин като ключова част от изпълнителния екип.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

Както от CryptoDnes отразихме, Binance.US наскоро премахна таксите за търговия с Биткойн (BTC) – функция, която според новоназначения финансов директор е положителна.


„Развълнувана съм, че се присъединявам към Binance.US в този вълнуващ момент, когато компанията въвежда нови предложения – включително търговия с нулеви такси, смел ход, ориентиран към клиента, който ще стимулира растежа на потребителите – и продължава да пуска нови продукти. 

Очаквам с нетърпение да изградя най-добрия в класа си финансов отдел в Binance.US, който да положи здрава основа за продължаване на растежа и пътя ни към бъдещо първично публично предлагане.”

Както по-рано споделихме, Binance се сдоби с лиценз за извършване на дейност като доставчик на услуги за виртуални активи (VASP) чрез едно от дъщерните си дружества в Испания. Като се вземе предвид и плановете ѝ да наеме още 2,000 души, изглежда борсата е сред най-силно позиционираните в пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Crypto.com получи разрешение за работа във Франция

Борсата за криптовалути Crypto.com получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на услуги за дигитални активи (DASP) във Франция.

септември 29, 2022 9:11 1 мин. четене

Криптовалутите възпрепятстват ЕЦБ, твърди Лагард

Председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард продължава да изразява загриженост относно растежа на криптовалутите и тяхната заплаха за традиционната банкова система.

септември 28, 2022 19:35 1 мин. четене

Китайски университет въвежда магистър по метавселена

Съобщава се, че университетът в Нанкин, Китай, е открил една от първите специалности в страната, която се фокусира върху знания, свързани с метавселената.

септември 28, 2022 17:39 1 мин. четене

Galaxy Digital ще предлага пазарни данни чрез Chainlink

Galaxy Digital, компания за финансови услуги и управление на инвестиции, се обедини с Chainlink Labs, за да предостави данни за цените на криптовалутите в блокчейн мрежите и децентрализираните приложения (dApps).

септември 28, 2022 15:44 1 мин. четене