НАЧАЛО Други

Binance.US наема бивш служител на ФБР

октомври 21, 2022 11:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance.US наема бивш служител на ФБР

Binance.US нае нов ръководител за отдел "Разследвания", който е бил част от екипа за борба с киберпрестъпността на ФБР.

Би Джей Канг напуска ФБР за крипто борсата след две десетилетия работа във федералния разследващ орган, където за последно е работил в отдела за киберпрестъпления на полевия офис във Вашингтон.

Binance.US поставя спазването на правилата на първо място и през изминалата година направихме значителни инвестиции в нашите [правни и регулаторни операции]„, заяви главният изпълнителен директор Брайън Шродер в изявление.

Според съобщението на компанията Канг е бил специален агент на ФБР в екипа за финансови престъпления към Националната съвместна оперативна група за киберразследвания, където е работил с колеги от данъчната служба, Тайните служби на САЩ и FinCEN по случаи, свързани с Биткойн (BTC).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Oгромна сума Биткойн (BTC) се мести за първи път от 2018 г.


Канг похвали досегашната работа на Binance.US с правоприлагащите органи като отбеляза необходимостта от „тясна координация“.

Глобалната марка Binance е обект на огромен контрол от страна на правоприлагащите органи, както и на регулаторните органи. Миналата година предшественикът на Шродер напусна Binance.US, след като според съобщенията се скарал с глобалния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао заради собствеността му върху американския филиал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене