НАЧАЛО Други

Binance.US наема бивш служител на ФБР

21.10.2022 11:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance.US наема бивш служител на ФБР

Binance.US нае нов ръководител за отдел "Разследвания", който е бил част от екипа за борба с киберпрестъпността на ФБР.

Би Джей Канг напуска ФБР за крипто борсата след две десетилетия работа във федералния разследващ орган, където за последно е работил в отдела за киберпрестъпления на полевия офис във Вашингтон.

Binance.US поставя спазването на правилата на първо място и през изминалата година направихме значителни инвестиции в нашите [правни и регулаторни операции]“, заяви главният изпълнителен директор Брайън Шродер в изявление.

Според съобщението на компанията Канг е бил специален агент на ФБР в екипа за финансови престъпления към Националната съвместна оперативна група за киберразследвания, където е работил с колеги от данъчната служба, Тайните служби на САЩ и FinCEN по случаи, свързани с Биткойн (BTC).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Oгромна сума Биткойн (BTC) се мести за първи път от 2018 г.


Канг похвали досегашната работа на Binance.US с правоприлагащите органи като отбеляза необходимостта от “тясна координация”.

Глобалната марка Binance е обект на огромен контрол от страна на правоприлагащите органи, както и на регулаторните органи. Миналата година предшественикът на Шродер напусна Binance.US, след като според съобщенията се скарал с глобалния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао заради собствеността му върху американския филиал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.