НАЧАЛО Други

Binance.US наема бивш служител на ФБР

октомври 21, 2022 11:33 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance.US наема бивш служител на ФБР

Binance.US нае нов ръководител за отдел "Разследвания", който е бил част от екипа за борба с киберпрестъпността на ФБР.

Би Джей Канг напуска ФБР за крипто борсата след две десетилетия работа във федералния разследващ орган, където за последно е работил в отдела за киберпрестъпления на полевия офис във Вашингтон.

Binance.US поставя спазването на правилата на първо място и през изминалата година направихме значителни инвестиции в нашите [правни и регулаторни операции]“, заяви главният изпълнителен директор Брайън Шродер в изявление.

Според съобщението на компанията Канг е бил специален агент на ФБР в екипа за финансови престъпления към Националната съвместна оперативна група за киберразследвания, където е работил с колеги от данъчната служба, Тайните служби на САЩ и FinCEN по случаи, свързани с Биткойн (BTC).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Oгромна сума Биткойн (BTC) се мести за първи път от 2018 г.


Канг похвали досегашната работа на Binance.US с правоприлагащите органи като отбеляза необходимостта от “тясна координация”.

Глобалната марка Binance е обект на огромен контрол от страна на правоприлагащите органи, както и на регулаторните органи. Миналата година предшественикът на Шродер напусна Binance.US, след като според съобщенията се скарал с глобалния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао заради собствеността му върху американския филиал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как фондовият пазар се противопоставя на икономическия хаос

През последните месеци финансовият пейзаж е изпълнен с хаос и несигурност. В началото на годината се борихме с трайната инфлация, последвана от тревожния срив на Silicon Valley Bank през март, който предизвика безпокойство сред инвеститори, собственици на бизнес и банкери.

май 30, 2023 17:30 3 мин. четене

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.