НАЧАЛО Други

Binance създаде борд на директорите

02.04.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance създаде борд на директорите

Binance Holdings, компанията, която стои зад най-голямата крипто борса, създаде нов съвет на директорите, съставен от вътрешни и независими лица.

Според информацията, предоставена на официалния уебсайт на Binance, Габриел Абед, бивш посланик на Барбадос в Обединените арабски емирства (ОАЕ), сега поема ролята на председател на борда.

Сред известните членове са главният изпълнителен директор на Binance Ричард Тенг, съоснователят Хейна Чен, Син Уанг, главен изпълнителен директор на Bayview Acquisition Corp, Арно Вентура, управляващ партньор в Gojo & Company, заедно с Роджър Уанг и Рок Хе.

Това развитие бележи една от най-значимите промени в лидерската структура на Binance след прехода на Тенг от надзора на регионалните пазари към поемането на ролята на главен изпълнителен директор през ноември 2023 г.

Предишният главен изпълнителен директор, Чанпен Джао, едновременно с това се оттегли като част от споразумението за уреждане на спора, постигнато с американските власти.

Съгласно клаузите на споразумението си с американските регулаторни органи Binance трябваше да създаде съвет на директорите с независими членове, както и комитети за съответствие и одит. През декември 2023 г. Тенг заяви, че възнамерява да предоставя редовно на борда на директорите актуална информация по въпросите на компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

21.04.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС иска да зареже долара и да използва криптовалути за търговия

Председателят на Комитета за финансовия пазар към Държавната дума на Русия Анатолий Аксаков наскоро обяви, че БРИКС активно проучва възможността за замяна на щатския долар с криптовалута за търговия.

21.04.2024 8:00 2 мин. четене

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.