НАЧАЛО Други

Binance стартира кампания с възнаграждения за българските потребители

октомври 31, 2022 18:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance стартира кампания с възнаграждения за българските потребители

Binance пуска първата си мащабна кампания за печелене на криптовалути от онлайн курсове за българските потребители на крипто борсата.

В 11:00 ч. в понеделник Binance стартира първата Learn & Earn сесия, която е насочена само и единствено към нови потребители, които ще могат да четат статии, да гледат видеа и ще отговарят на въпроси за крипто и блокчейн, срещу което ще получават крипто награди.

Тази кампания е най-голямата еднократна инвестиция на Binance в българския пазар до момента в размер на $10,000.

Учи и печели с Binance e новата кампания на крипто борсата, която идва в момент на нарастващо търсене на знания за блокчейн. Идеята е потребителите да могат да придобият знания за блокчейн и да попълват въпросници с възможност да спечелят безплатни криптовалути. 

Как да участвам в програмата “Учи и печели”?

  1. Влезте в акаунта си в Binance и посетете целевата страница [Учи и печели] в Binance Academy. Ще видите списък с наличните курсове и размера на криптовалутните награди, които можете да спечелите, след като завършите курса. (Имайте предвид, че трябва да завършите проверка на самоличността, за да може вашият акаунт в Binance да отговаря на условията за наградите)
  2. Изберете курс и следвайте инструкциите, за да преминете през обучението и да завършите теста. Ако издържите теста, ще бъдете възнаградени с ваучер за токен. 
  3. За да проверите разпределението на наградите, отидете на [Хронология на наградите]. Моля, имайте предвид, че наградите ще бъдат раздавани в рамките на 48 часа, ако издържите теста и сте квалифицирани за тази кампания.
  4. За да осребрите наградата, отидете на [Акаунт] – [Център за награди].

Моля, имайте предвид, че ваучерът за токен е валиден само за 14 дни от деня на разпределението. Моля, заявете своите токени преди ваучерът да изтече. Можете да научите как да осребрите ваучер тук.

Кой ще получи награда от “Научете и печелете”?

Наградите на Binance “Учи и печели” са само за потребители на Binance. Новите потребители трябва първо да завършат верификацията на личните си данни, преди да могат да печелят награди.

Не отговаряте на условията за награди, ако акаунтът ви не отговаря на Условията за ползване на Binance. Борсата запазва правото си да дисквалифицира потребители, за които се смята, че са замесени в манипулативна търговия или незаконно обединени регистрирани сметки, самостоятелно търгуване или показване на атрибути от манипулиране на пазара.

Раздаването на наградите обикновено отнема по-малко от 48 часа. 

За да се запознаете с всички условия на кампанията кликнете ТУК.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Броят на компаниите със заявления за спот Етериум ETF не спира да расте

Съобщава се, че Invesco и Galaxy Digital са в процес на подаване на заявление за спот Етериум (ETH) борсово търгуван фонд (ETF).

септември 30, 2023 18:00 2 мин. четене

Илон Мъск и неговата война срещу правителствените регулации

Илон Мъск сподели постоянното си разочарование от правителствените разпоредби, сравнявайки ги с безброй ограничителни въжета, които постепенно намаляват свободата.

септември 30, 2023 16:00 2 мин. четене

Дългът на САЩ се превръща в прекалено голям проблем

В началото на 90-те години на ХХ век доходността на облигациите в Америка се повиши поради бюджетния дефицит по време на управлението на президента Джордж Буш. 

септември 30, 2023 15:05 2 мин. четене

Цените на руския петрол продължават да скачат – санкциите на Запада вече не действат

Министърът на финансите на САЩ, Джанет Йелън заяви, че неотдавнашните пазарни цени на руския петрол сочат, че ограниченията на цените, въведени от Групата на седемте, вече не действат според очакванията – това е първото й публично признание за предизвикателствата пред програмата.

септември 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.