НАЧАЛО Други

Binance спира търговията с 8 криптовалути – вижте кои

юли 5, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance спира търговията с 8 криптовалути – вижте кои

Binance обяви спирането на поддръжката на осем криптовалути, считано от 7 юли 2023 г. Това решение следва предишното спиране през май, което беше предизвикано от смущения в крос-верижните маршрути на протокола Multichain (MULTI).

Засегнатите токени са Polkastarter (POLS), Alchemy Pay (ACH), Beefy.Finance (BIFI), SuperVerse (SUPER), Travala (AVA), Spell Token (SPELL), Alpaca Finance (ALPACA) и Harvest Finance (FARM).

Binance преустанови поддръжката на тези токени по-рано през май поради проблеми с функционалността на крос-веригата на протокола Multichain. Вследствие на това депозирането на токени в мостовите мрежи на Multichain беше временно спряно, което предизвика затруднения за потребителите, опитващи се да извършват транзакции в различни суапови двойки като POLS-BSC, ACH-BSC и BIFI-FTM.

През този период екипът на Multichain увери потребителите, че висящите транзакции ще бъдат обработени автоматично, след като услугата бъде възстановена. Притесненията обаче нараснаха, когато управленският екип не успя да се справи с проблема незабавно, което доведе до спекулации относно състоянието на проекта и потенциални непредвидени обстоятелства, като например съобщения за арести в Китай.

На 31 май Multichain повдигна допълнителни опасения, като заяви, че не е в състояние да се свърже с изпълнителния си директор и да получи необходимия достъп до сървъра за поддръжка. Този пропуск в комуникацията и продължаващите проблеми, с които се сблъска веригата, доведоха до критики от страна на потребителите, които го определиха като “шега”.

Стойността на собствения токен на протокола Multichain, MULTI, претърпя значителен спад през този период. Забавянията на мрежата и слуховете за арести допринесоха за загубата на подкрепа от страна на основните играчи в крипто индустрия, включително Binance.

Докато ситуацията продължава да се развива, участниците в сектора остават предпазливи по отношение на бъдещото развитие на протокола Multichain.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.