НАЧАЛО Регулации

Binance спира SEPA еврови банкови трансфери

ЮЛИ. 7, 2021 11:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance спира SEPA еврови банкови трансфери

Регулаторните ограничения, пред които са изправени екипът на Binance, принудиха борсата временно да спре банковите преводи, деноминирани в евро.

Това бе обявено в имейл, изпратен до клиентите във вторник.

 

По-конкретно, депозитите в евро чрез Единната зона за плащания в евро или SEPA са били задържани за период от 7 дни поради обстоятелства извън контрола на Binance.

 

Поради събития извън нашия контрол временно спираме депозитите в евро чрез банкови преводи SEPA от 8 часа сутринта UTC на 7-ми юли 2021 г.

[...]

Депозитите чрез SEPA ще бъдат върнати до 7 работни дни.

 
Въпреки че Binance не посочиха причината за временното спиране на SEPA трансферите, решението вероятно произтича от натиска на регулаторните действия, предприети срещу фирмата.

 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Тази крипто платформа е осигурила над 1,000% възвръщаемост на потребителите си

Най-новото решение дойде ден след като британският финансов гигант Barclays обяви, че вече няма да извършва плащания на клиенти към Binance, след като финансовите регулатори предупредиха потребителите, че борсата работи в Обединеното кралство без подходящ лиценз. Това важи за Binance Markets Limited, както съобщи CryptoDnes.

 

Говорител на Binance заяви, че борсата е разочарована от решението на Barclays да блокира плащанията на клиентите.

 

Разочаровани сме от факта, че Barclays са предприели едностранни действия, основаващи се на неточно разбиране на събитията.


Изправени пред нарастващ FUD и регулаторен контрол в Обединеното кралство, Binance заявиха миналия месец, че клиентите вече няма да могат да използват популярната система за по-бързо плащане, за да изтеглят британски лири от борсата.

 

Въпреки че се сблъсква с реакция от Великобритания, Япония, Канада и дори САЩ, Binance остава най-голямата борса за криптовалути в света. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Австралийски регулатор погва 'пъмп и дъмп' групите в Telegram

В понеделник акаунт под името "ASIC“ публикува съобщение в "ASX Pump Organization“ в Telegram, за да предупреди около 300 членове на групата, че "наблюдават тази платформа и може да ги подложат на раз...
ОКТ. 16, 2021 10:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Твърде късно е за забрана на Биткойн и криптовалутите в САЩ

В ново интервю за ‘All-In Podcast’, той каза, че BTC и останалите крипто пазари са станали твърде големи, за да може правителството на САЩ да спре нововъзникващата индустрия.“Мисля, че не можете да из...
ОКТ. 13, 2021 18:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Русия иска да ограничи крипто покупките за неакредитирани инвеститори

За тази цел законодателите в парламента на страната обмислят ново законодателство за ограничаване на инвестициите в криптовалути от неакредитирани инвеститори, заяви той.Длъжностното лице изрази забел...
ОКТ. 8, 2021 08:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC няма да налага забрани за криптовалути

SEC няма да забрани криптоГенслер заяви по време на видеоконференция с членове на Конгреса, че SEC няма планове да забрани криптовалутите .Изявленията му бяха направени в отговор на представител Тед Б...
ОКТ. 6, 2021 09:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света