НАЧАЛО Алткойни

Binance спира да поддържа няколко двойки за търговия

16.05.2024 1:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance спира да поддържа няколко двойки за търговия

Binance, водещата световна борса за криптовалути, обяви прекратяване на поддръжката за конкретни двойки за спот търговия в ход, насочен към подобряване на защитата на потребителите и качеството на пазара.

Засегнатите двойки, CFX/TUSD, CHESS/BTC и ORDI/TUSD, ще спрат да се търгуват на 17 май в 06:00 (българско време), като услугите на ботове за спот търговия също ще прекратят едновременно.

Докато потребителите все още могат да търгуват с базовите активи на тези двойки, Binance изясни решението си да прекрати поддръжката за споменатите двойки.

Въздействието на това съобщение върху засегнатите криптовалути остава спекулативно, като участниците на пазара следят внимателно развитието.

Междувременно Биткойн се търгува на цена от $62,300 към момента на писане на статията, изпитвайки значителни колебания на фона на продължаващите пазарни спекулации за потенциални ценови ралита.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.