НАЧАЛО Алткойни

Binance спира депозитите на базираните на Solana стабилни монети

ноември 17, 2022 20:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance спира депозитите на базираните на Solana стабилни монети

Binance и BitMEX спряха депозитите на базираните на Solana USDT и USDC. Това се случи след като двете най-големи стабилни монети бяха делистнати от OKX.

Tether (USDT) и USD Coin (USDC) са съответно третата и четвъртата по пазарна капитализация криптовалути. През септември 2020 г. USDT стана първата стабилна монета, която стартира на Solana. USDC на Circle беше преместена в блокчейна на Solana месец след Tether.

От Binance не предоставиха повече информация за мярката, като добави, че „си запазва правото по свое усмотрение да изменя, променя или отменя това съобщение по всяко време и по всякакви причини без предварително уведомление“. Впоследствие най-голямата криптоборса възобнови депозитите за USDT.

Бързото падане на FTX допълнително влоши на настроенията спрямо цялата екосистема на Solana. Базираните на мрежата децентрализирани приложения изгубиха средства на стойност $700 милиона на фона на кризата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кристиано Роналдо с първата си NFT колекция


На 10 ноември Фондация Solana заяви, че разполага с $1 милион в парични средства или парични еквиваленти, съхранявани на вече несъществуващата борса. Фондацията обаче не може да получи достъп до тези активи, тъй като те са били блокирани в платформата.

Впоследствие емитентът на USDC – Circle – се обърна към Twitter, за да заяви, че USDC на Solana функционира както обикновено и няма проблеми с издаването или обратното изкупуване на стабилните монети.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене