НАЧАЛО Други

Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

април 1, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към FIDO Alliance, една от най-влиятелните и най-големи асоциации, фокусирани върху разработването на стандарти за удостоверяване без парола.

Ние се ангажираме да предоставим на нашите потребители най-високо ниво на сигурност и удобство като член на този престижен съюз, съобщиха от компанията.

Какво означава присъединяването към Fido Alliance за потребителите на Binance

Също така имаме удоволствието да съобщим, че Binance скоро ще интегрира пароли, за да подобрим сигурността на нашата платформа. Ключовете за достъп са базирани на стандартите FIDO и действат като силни, устойчиви на фишинг заместители на пароли. С пароли потребителят може бързо и безопасно да влезе в множество сайтове, приложения и устройства с локално биометрично разрешение. Binance ще предложи на потребителите по-сигурно и рационализирано изживяване с помощта на пароли на нашата платформа, без да прави компромис със сигурността.
Ключовете за достъп ще бъдат отлично допълнение към нашите съществуващи функции за сигурност, които включват многофакторно удостоверяване (MFA). Ние се стремим да предоставим на нашите потребители най-доброто търговско изживяване, като същевременно празим техните активи в сигурно и безопасно.

Става дума за фокусиране върху потребителите

Нашето членство във FIDO и предстоящото внедряване на ключове за достъп ще повишат доверието и увереността на потребителите при използване на услугите на Binance. В крипто света това е изключително важно, тъй като ние демонстрираме нарастващата му зрялост. Ние поставихме основите за подобряване на изживяването на потребителите в Binance, така че следете за още актуализации, докато подобряваме сигурността и функционалността на нашата платформа.


Този материал е прессъобщение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.