НАЧАЛО Други

Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

23.05.2024 21:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разкри второто раздаване на токени от своя Megadrop – какво трябва да знаем

Binance раздвижва света на криптовалутите с въвеждането на втория проект в иновативната си airdrop платформа - Binance Megadrop.

Тази платформа съчетава Binance Simple Earn с Web3 портфейла на борсата, като предлага на потребителите ранен достъп до нововъзникващите Web3 проекти. Най-новият токен, представен в Binance Megadrop, е Lista (LISTA) – ликвидна система и децентрализиран протокол за стабилни монети.

Lista (LISTA) привлича значително внимание в крипто общността. Токенът е с максимално предлагане от 1,000,000,000 LISTA, като 10% (100,000,000 LISTA) са предназначени за награди на Binance Megadrop. Първоначалното предлагане в обращение ще бъде 230,000,000 LISTA, което представлява 23% от максималното предлагане на токена.

Потребителите могат да участват, като регистрират BNB в продуктите за стейкинг и изпълняват Web3 куестове в своите Binance Web3 портфейли. Тази ангажираност подготвя потребителите за екосистемата и предлага ранни награди от избрани проекти, преди техните токени да бъдат официално регистрирани в Binance. Окончателните награди зависят от спечелените точки, както е посочено от Binance.

За да се включите в Megadrop, потребителите трябва да влязат в профилите си в Binance, да се абонират за заключени продукти на BNB и да изпълнят Web3 задачи. За изпълнението на куестовете е необходим активен Web3 портфейл на Binance. След като се абонират и изпълнят куестовете, потребителите могат да получат достъп до функцията Megadrop в приложението Binance, да натрупат точки и да получат множител на точките въз основа на своите дейности.

Общият резултат се изчислява като (Резултат от заключени BNB * Множител за Web3 куестове) + Бонус за Web3 куестове, който определя частта от наградите за Megadrop, които получава всеки потребител. При незавършени Web3 куестове обаче се получава множител 1, което се отразява на потенциалните награди.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

БРИКС: Още две страни официално искат да се присъединят към алианса

С предстоящото разширяване на БРИКС по време на годишната им среща на върха, Малайзия и Тайланд обявиха намерението си да се присъединят към алианса.

18.06.2024 12:00 1 мин. четене

Прогноза за акциите на Microsoft за следващите 12 месеца

Когато разглеждаме гигантите в сектора на технологиите, Microsoft (MSFT) често е първата компания, която ни идва на ум.

18.06.2024 11:00 2 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.