НАЧАЛО Блокчейн

Binance пускат нов инструмент за откриване на потенциални измами

юли 18, 2022 9:48 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance пускат нов инструмент за откриване на потенциални измами

Блокчейнът със смарт договори, разработен от Binance, стартира нов инструмент, който помага на потребителите да откриват крипто измами.

Според нова блог публикация на компанията, BNB Chain (BNB) пуска DappBay, център за децентрализирани приложения (DApp), включващ Red Alarm, нов инструмент за сканиране на блокчейн, който има за цел да открива крипто проекти, които са изложени на висок риск да бъдат измами.


DappBay е хъб за DApp в екосистемата на BNB Chain, който предлага на потребителите необходимите инструменти за по-безопасно навигиране в пространството. 

DappBay разполага с лесен за използване инструмент за сканиране на риска на договорите – Red Alarm, който идентифицира потенциални високорискови проекти, за да помогне на потребителите да защитят инвестициите си от потенциални рискове.


DappBay също така класира наскоро стартиралите проекти за цифрови активи въз основа на пазарни данни, така че търговците да могат да увеличат максимално инвестициите си.


DappBay изготвя кратък списък и класира най-добрите наскоро стартирали проекти, включително Gamefi, DeFi (децентрализирани финанси), NFT (non-fungible token) и др. въз основа на пазарни данни.

С класациите „Най-бърз ръст на потребителите“, „Най-добре представящи се токени“ и „Тенденции“ можете лесно да намерите най-новите и най-популярните проекти и бързо да се възползвате от възможностите за инвестиции.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки очаква масивна разпродажба за Биткойн и недвижимите имоти

Гуендолин Реджина, инвестиционен директор в BNB Chain, каза, че целта на инструмента за сигурност е да помогне на търговците да останат една крачка пред измамниците и да защитят инвестициите си.


Използвайки пазарни данни, DappBay позволява на общността на BNB Chain да направи кратък списък и класация на най-добрите наскоро стартирали проекти, като Gamefi, Defi, NFT и други.

Най-важното е, че функцията „Червена аларма“ помага на потребителите да останат една крачка пред измамниците; системата предупреждава в реално време за потенциалните рискове, свързани с проектите, като позволява на общността да взема информирани инвестиционни решения.


Това е [стъпка напред] не само за общността на веригата БНБ, но и за цялата блокчейн общност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини