НАЧАЛО Биткойн

Binance премахва таксите за търговия с Биткойн

юли 6, 2022 19:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва таксите за търговия с Биткойн

Binance ще премахне таксите за търговия на своите фиатни двойки на Биткойн на 8 юли.

Binance се сбогува с таксите за Биткойн

Клиентите на Binance скоро ще могат да купуват Биткойн (BTC), без да плащат такси за обмен.

В съобщение от сряда най-голямата криптоборса в света разкри, че ще премахне таксите за търговия за 13 фиатни двойки на Биткойн, за да отпразнува петата си годишнина. 

От 8 юли клиентите вече няма да трябва да плащат такси при търговия между Биткойн и австралийски долар, индонезийска рупия, бразилски реал, щатски долар, евро, британска лира, руска рубла, турска лира и украинска гривна. Освен това от такси ще бъдат изключени и няколко двойки на Биткойн към стабилни монети, включително TUSD, USDC, USDP и USDT.

Коментирайки този ход в прессъобщение, главният изпълнителен директор и основател на Binance Чанпенг “CZ” Джао заяви:

В съответствие с нашата философия, насочена към потребителите, Binance винаги се е стремяла да предоставя най-конкурентните такси в индустрията. В основата си Binance е платформа за приобщаване с оглед на достъпността. Премахването на таксите за търговия с избрани BTC двойки на спот пазара е още една стъпка в тази посока.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Тим Дрейпър предвижда голямо движение за Биткойн на фона на слабостта на долара

Този ход превръща Binance в първата голяма централизирана криптоборса, която напълно елиминира таксите за търговия с Биткойн. Понастоящем борсата таксува 0.1% върху всички сделки, но предлага 25% отстъпка от таксите, платени с помощта на токена BNB на Binance. Други водещи борси, като Gemini и Coinbase, начисляват такси между 0.5% и 1.49% за транзакция. 

В очакване на потенциалните проблеми, които нулевите такси за търговия биха могли да предизвикат, Binance си запази правото да “дисквалифицира сделки, които се считат за “уош (wash) трейдове” или [от] незаконно масово регистрирани сметки, както и сделки, които показват признаци на саморазправа или манипулиране на пазара“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Дългът на САЩ скочи с още $240 милиарда – Робърт Кийосаки отправи предупреждение за икономиката

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, подчерта неотложната заплаха от нарастващия американски дълг, който само през ноември е нараснал с $240 милиарда.

декември 10, 2023 18:00 1 мин. четене

10 американски милиардера, които станаха още по-богати през 2023 година

Богатството на милиардерите нарасна значително през тази година благодарение на процъфтяващия фондов пазар, който се характеризира с над 20-процентно увеличение на индекса S&P 500 и над 50-процентно увеличение на Nasdaq 100 от началото на годината.

декември 10, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа въвежда нови регулации за развитието на изкуствения интелект

Европейските законодатели постигнаха новаторско споразумение за регулиране на изкуствения интелект (AI), което проправя пътя за цялостен закон за AI в западните държави.

декември 10, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.