НАЧАЛО Други

Binance обмислят да отворят клон в Съединените щати

СЕП. 9, 2019 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance обмислят да отворят клон в Съединените щати

Изпълнителният директор на водещата борса за криптовалути Binance наскоро разкри планове за откриване на клон в Съединените щати.

Това ще бъде първата борса на Binance в САЩ.

Въпреки че няма точна дата кога ще стартира борсата, Binance разкри, че тoва ще се случи в "следващите седмици". Макар и броят на щатите, които ще се възползват от тази услуга, все още не е разкрит, Binance казва, че всичко е в процес на разработка и че възнамерява да покрие голяма част от щатите.

Изпълнителният директор на Binance US, Катрин Коли, също се обърна към Twitter, за да информира  потребителите относно основните функции, които ще предхождат неговото стартиране.

„Когато наближаваме старта на Binance US, искаме да очертаем няколко основни позиции, които да ви помогнат да се подготвите за търговия на нашия пазар.“


По отношение на тези ключови характеристики, Binance сподели публикация в Medium, като обясни, че процесът Опознай своя клиент (KYC) ще се проведе преди започване на търговията на живо, за да се даде възможност за проверка на акаунта преди извършване на депозити и транзакции.

Изискванията за регистрация за търговия на борсата Binance US включват KYC, валидна държавна идентификация, социалноосигурителен номер и шофьорска книжка, или паспорт.

Потребителите трябва да отбележат, че версия на мобилно приложение няма да бъде налична веднага. По думите на Binance;

„Ще осигурим достъп до настолни / мобилни мрежи за първоначалното стартиране и ще имаме версия на приложението в бъдеще.

Моля, знайте, че току-що започваме и винаги ще се изгражда за вас. За всички въпроси междувременно можете да се свържете с нас в Twitter на @BinanceAmerica."


Това разковниче е едно от многото за борсата, особено след като наскоро пусна собствена стабилна монета, наречена Binance USD (BUSD).

Binance не само разширява обхвата си до Африка и Европа, но и борсата със сигурност е на път да подпомогне търговията с криптовалути по целия свят.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Агенция за недвижими имоти продава църква за Биткойн

Продавачът е готов да получи плащане в биткойнСпоред обява в Rightmove, основен британски портал за недвижими имоти, продавач е пуснал за продажба църква от 18 век, превърната в имот със седем спални ...
ОКТ. 15, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Още една ключова фигура се отказва от криптовалутата на Facebook

Водещата туристическа платформа Booking Holdings, чиито годишни приходи надхвърлят $14 милиарда, официално напускат Libra Association, съобщава CNBC. Така компанията се присъединява към бързо нараства...
ОКТ. 15, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рецесията наближава, а криптовалутите могат да се окажат спасението

С шансовете за рецесия през следващите 12 месеца, които в момента са около 35%, хората разбираемо са притеснени. Въпреки това, възможността да се случи значителен спад на пазара е около 1 към 3, все о...
ОКТ. 15, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Бащата на рекламaта' споделя как се пише рекламно послание, което работи

ОКТ. 14, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света