НАЧАЛО Други

Binance обмислят да отворят клон в Съединените щати

СЕП. 9, 2019 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance обмислят да отворят клон в Съединените щати

Изпълнителният директор на водещата борса за криптовалути Binance наскоро разкри планове за откриване на клон в Съединените щати.

Това ще бъде първата борса на Binance в САЩ.

Въпреки че няма точна дата кога ще стартира борсата, Binance разкри, че тoва ще се случи в "следващите седмици". Макар и броят на щатите, които ще се възползват от тази услуга, все още не е разкрит, Binance казва, че всичко е в процес на разработка и че възнамерява да покрие голяма част от щатите.

Изпълнителният директор на Binance US, Катрин Коли, също се обърна към Twitter, за да информира  потребителите относно основните функции, които ще предхождат неговото стартиране.

„Когато наближаваме старта на Binance US, искаме да очертаем няколко основни позиции, които да ви помогнат да се подготвите за търговия на нашия пазар.“


По отношение на тези ключови характеристики, Binance сподели публикация в Medium, като обясни, че процесът Опознай своя клиент (KYC) ще се проведе преди започване на търговията на живо, за да се даде възможност за проверка на акаунта преди извършване на депозити и транзакции.

Изискванията за регистрация за търговия на борсата Binance US включват KYC, валидна държавна идентификация, социалноосигурителен номер и шофьорска книжка, или паспорт.

Потребителите трябва да отбележат, че версия на мобилно приложение няма да бъде налична веднага. По думите на Binance;

„Ще осигурим достъп до настолни / мобилни мрежи за първоначалното стартиране и ще имаме версия на приложението в бъдеще.

Моля, знайте, че току-що започваме и винаги ще се изгражда за вас. За всички въпроси междувременно можете да се свържете с нас в Twitter на @BinanceAmerica."


Това разковниче е едно от многото за борсата, особено след като наскоро пусна собствена стабилна монета, наречена Binance USD (BUSD).

Binance не само разширява обхвата си до Африка и Европа, но и борсата със сигурност е на път да подпомогне търговията с криптовалути по целия свят.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

The Simpsons правят голяма реклама на криптовалутите (видео)

Във епизода, наименуван “Frinkcoin”, епизод 13 от сезон 31 на “The Simpsons” излъчващ се в неделя, анимационното шоу посвещава повече от 80 секунди, за да обучи зрителите си за основите на виртуалните...
ФЕВ. 23, 2020 20:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката в следващото десетилетие

37-годишният милиардер каза пред Forbes, че човечеството е предназначено за "по-глобална, по-справедлива, по-свободна и по-ефективна" финансова система, а 50-те милиона души, които в момента се занима...
ФЕВ. 21, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Швеция тества криптовалутата на централната си банка

Това доближава страната много повече до пускането на цифрова валута на централна банка (CBDC). Пилотната програма ще работи една година, до февруари 2021 г.Ако електронната крона официално стартира за...
ФЕВ. 21, 2020 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitfinex увеличава максималния ливъридж при маржин търговия за някой търговски двойки

Борсата направи новата разработка известна от блог сесията на официалния ѝ уебсайт за търговия и официалния ѝ Туитър.Според доклада, това е умишлено създадено, за да подобри търговския опит на потреби...
ФЕВ. 21, 2020 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света