НАЧАЛО Алткойни

Binance изненадващо реши да добави AI криптовалута към платформата си

13.04.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance изненадващо реши да добави AI криптовалута към платформата си

Нов алткойн проект с фокус върху дигиталните стоки и изкуствения интелект (AI) претърпя ценови колебания след изненадващо листване на Binance.

Водещата световна крипто борса официално въведе търговия за Bittensor (TAO), което предизвика 9% скок в стойността на актива, достигайки $730 в четвъртък. По-късно обаче монетата се понижи до $550 на фона на значителното отдръпване на Биткойн.

Bittensor функционира като децентрализирана блокчейн платформа, специализирана в машинното обучение и изкуствения интелект.

Проектът позволява на потребителите да генерират дигитални стоки в различни подмрежи, включително машинен интелект, пространство за съхранение, изчислителна мощност и др.

Участниците се възнаграждават в TAO за производството на висококачествени дигитални стоки.

Въпреки неотдавнашните печалби, TAO остава с близо 20% под историческия си връх от $758, регистриран в началото на март.

Binance сложи “сийд таг” на TAO, което показва неговата по-ниска ликвидност и потенциално по-висока волатилност в сравнение с други регистрирани токени.

Потребителите, които притежават активи със сийд таг, трябва да попълват тестове на всеки 90 дни, за да гарантират осведоменост за свързаните с тях рискове, преди да започнат да търгуват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.