НАЧАЛО Алткойни

Solana може да се изстреля с 600%, твърди експерт

12.04.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana може да се изстреля с 600%, твърди експерт

Стремителният възход на Solana (SOL) в сферата на криптовалутите предизвика значително внимание, което бе подпомогнато от интригуващата прогноза за достигане на $600.

Известна с ефективната си обработка на транзакциите и бързото време за сетълмент, Solana (SOL) стана свидетел на впечатляващ скок в стойността, надминавайки значителна част от 100-те най-големи криптоактива през последната година. Този скок, възлизащ на зашеметяващото 630% увеличение на стойността, привлече интереса на инвеститорите, търсещи изгодни възможности в процъфтяващия пейзаж на цифровите активи.

Един от ключовите фактори, подсилващи оптимизма около SOL, е последователното ѝ търговско представяне над 200-дневната проста пълзяща средна, което показва устойчив бичи импулс на пазара. Освен това алткойнът демонстрира устойчивост, което вдъхва доверие на инвеститорите в условията на пазарни колебания. Със значимите 14% ръст в стойността от последните 30 дни на търговия, белязани от печалби, траекторията на Solana изглежда обещаваща, което засилва очакванията за по-нататъшно поскъпване на цената.

Въпреки неотдавнашните опасения относно претоварването на мрежата в екосистемата на Solana, анализаторите остават оптимистично настроени за бъдещите перспективи на SOL.

По-специално, крипто експерт, познат като “CryptoJelleNL“, смело прогнозира покачване на цената до $600 “през следващите месеци“, позовавайки се на силни фундаментални показатели и пазарна динамика. Тази оптимистична перспектива отразява нарастващия консенсус сред експертите по отношение на потенциала на SOL за значителен растеж и приемане.

Въпреки това пред монетата стоят предизвикателства, включително текущата годишна инфлация от 15% и пазарната й капитализация от $76.7 милиарда. Постигането на прогнозираната ценова точка от $600 би изисквало значително увеличение на пазарната капитализация, което представлява огромна, но не и непреодолима задача за криптовалутата.

Тъй като Solana продължава да прави нововъведения и да разширява своята екосистема, всички погледи остават нетърпеливо вперени в това дали тя ще успее да изпълни амбициозната прогноза от $600, поставена от експерта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.