НАЧАЛО Алткойни

Binance са изгорили 1.3 милиарда LUNC токена от началото на месеца

10.06.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance са изгорили 1.3 милиарда LUNC токена от началото на месеца

Последните данни показват изгарянето на Terracah, Binance продължава да изгаря Terra Classic или LUNC токени.

През месец юни Binance е изгорила 1.3 милиарда токена LUNC в три транзакции, което се равнява на приблизително $139,100 по текущата пазарна цена ($0.000107).

Въпреки това ефектът върху цената на LUNC е донякъде приглушен, като се има предвид размерът на пазарната капитализация на алткойна ($625 милиона), въпреки непрекъснатите изгаряния. През последната седмица LUNC се понижи с около 10%.

Струва си да се спомене, че от всички токени на Terra Classic, изгорени до момента, най-много са в Binance – около $6.4 милиона. Това представлява около 1% от общия обем на LUNC.

Въпреки че правят по-малки изгаряния в други дни, Binance обикновено извършва големи изгаряния на токени в началото на всеки месец. Този модел показва, че общият размер на LUNC, изгорен от Binance през юни, може да се окаже по-висок през следващите дни.

Общо взето, въпреки че изгарянията показват продължаващите усилия на Binance да намали предлагането на LUNC в обращение, общият ефект върху цената на токена остава ограничен поради относителния мащаб на изгарянията в сравнение с пазарната капитализация на LUNC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.