НАЧАЛО Алткойни

Binance изгори 2 милиона токена – какво следва за цената на BNB?

20.01.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance изгори 2 милиона токена – какво следва за цената на BNB?

26-ото тримесечно изгаряне на родната криптовалута на Binance, BNB, се състоя на 17 януари, както съобщи екипът на BNB Chain в публикация в блога.

По време на това изгаряне от обращение бяха изтеглени 2.14 милиона BNB на стойност $636 милиона. Тази цифра надхвърли сумата, изгорена през предходното тримесечие, която беше на стойност $450 милиона.

Увеличената стойност на изгарянето може да се дължи на неотдавнашния скок в цената нa монетата, която към момента на писане на статията възлиза на $311.38, отразявайки 44.71% увеличение през последните 90 дни.

Binance инициира изгарянето на токени през 2017 г. като част от мисията си да намали наполовина предлагането в обращение, като гарантира, че във всеки един момент в обращение са максимум 100 милиона токена.

От техническа гледна точка анализът на BNB показа, че цената затвори над 9-ЕМАи 20-ЕМА, което показва бичи потенциал. Сигналите от Awesome Oscillator (AO) обаче предполагат потенциално понижение на цената поради продължаващия спад на AO и нарастващата низходяща инерция, както е посочено в червените хистограмни ленти.

Chaikin Money Flow (CMF) също подкрепи идеята за потенциален краткосрочен спад в цената на BNB, тъй като към момента на изготвяне на статията той беше спаднал до 0.12, което предполага повече натиск за продажба, отколкото за покупка.

Въпреки потенциала за понижение пазарните нагласи останаха донякъде бичи.

Междувременно коефициентът на финансиране също е спаднал в червената зона, което означава агресивни шорт позиции. Този отрицателен коефициетн, в съчетание с потенциалното изчерпване сред продавачите, може да доведе до обрат в цената на BNB, като евентуално я тласне към границата от $330.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.