НАЧАЛО Други

Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

юни 6, 2018 12:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

Най-голямата в света борса за криптовалути Binance, е направил неразкрита инвестиция в базираната на блокчейн esports платформа за гласуване chiliZ, според прессъобщение, публикувано днес, 5-ти юни.

Според съобщението, базираната в Малта платформа, в която инвестира Binance, е част от Mediarex Group, световна спортна и развлекателна компания. Binance и chiliZ съобщават, че ще „обединяват усилията си“, за да предоставят на спортната индустрия „фаворизирана токен екосистема за традиционните спортни отбори“.

Според прессъобщението, chiliZ вече са събрали 27 млн. Долара чрез продължаващо „частно пласиране“, очевидно затворена продажба на токени. Компанията твърди, че инвестицията на Binance ще „даде възможност за обмен на технически познания, иновации и творчество“.

Изпълнителният директор на Binance, Changpeng Zhao, по-известен в крипто общността като CZ, коментира, че chiliZ е „творчески начин за приемане на блокчейн технологията“, която има за цел да насърчи адаптацията. CZ отговори също така на чуждестранния главен изпълнителен директор на chiliZ, Александър Драйфус, който обяви инвестицията, като каза малко загадъчно: „Благодарим, че помогнахме на Binance толкова много! Това е най-малкото, което можем да направим. „

През март тази година Binance обяви, че се мести в Малта, като CZ твърди, че страната е „много прогресивна, когато става дума за крипто и финтех“.

Понастоящем Binance е най-големият обмен на криптовалути в света с 24-часов обем около 1,6 млрд. долара.

Миналата седмица Binance разкри плановете си да създаде фонд, базиран на криптовалута, на стойност 1 млрд. долара, като внедри BNB токените на Binance като инвестиционен инструмент в новите блокчейн проекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене