НАЧАЛО Други

Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

юни 6, 2018 12:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance инвестират в блокчейн платформа за електронни спортове

Най-голямата в света борса за криптовалути Binance, е направил неразкрита инвестиция в базираната на блокчейн esports платформа за гласуване chiliZ, според прессъобщение, публикувано днес, 5-ти юни.

Според съобщението, базираната в Малта платформа, в която инвестира Binance, е част от Mediarex Group, световна спортна и развлекателна компания. Binance и chiliZ съобщават, че ще „обединяват усилията си“, за да предоставят на спортната индустрия „фаворизирана токен екосистема за традиционните спортни отбори“.

Според прессъобщението, chiliZ вече са събрали 27 млн. Долара чрез продължаващо „частно пласиране“, очевидно затворена продажба на токени. Компанията твърди, че инвестицията на Binance ще „даде възможност за обмен на технически познания, иновации и творчество“.

Изпълнителният директор на Binance, Changpeng Zhao, по-известен в крипто общността като CZ, коментира, че chiliZ е „творчески начин за приемане на блокчейн технологията“, която има за цел да насърчи адаптацията. CZ отговори също така на чуждестранния главен изпълнителен директор на chiliZ, Александър Драйфус, който обяви инвестицията, като каза малко загадъчно: „Благодарим, че помогнахме на Binance толкова много! Това е най-малкото, което можем да направим. „

През март тази година Binance обяви, че се мести в Малта, като CZ твърди, че страната е „много прогресивна, когато става дума за крипто и финтех“.

Понастоящем Binance е най-големият обмен на криптовалути в света с 24-часов обем около 1,6 млрд. долара.

Миналата седмица Binance разкри плановете си да създаде фонд, базиран на криптовалута, на стойност 1 млрд. долара, като внедри BNB токените на Binance като инвестиционен инструмент в новите блокчейн проекти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене