НАЧАЛО Финтех

Binance интегрира световно известни дигитални портфейли

декември 30, 2022 13:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance интегрира световно известни дигитални портфейли

В неотдавнашната си актуализация Binance Build, компанията обяви, че потребителите вече могат да купуват криптовалути със световно известни дигитални портфейли.

В туит Binance обяви, че потребителите вече могат да купуват криптовалутите, предлагани от платформата с популярните платежни услуги –  Apple Pay и Google Pay.

Този ход е силна стъпка към подобряване на достъпността на услугата, както и към масовото приемане на инвестирането в криптовалути. Освен това актуализацията беше публикувана с доказателства, че функцията е използвана и че тя работи успешно.

Нарастващата значимост на приложенията за разплащане е забележимо развитие във финансовия сектор през последните години. Потребителите използват този вид приложения по-често от всякога, а внедряването им в света на криптовалутите е стабилно.

И двата мобилни портфейла са сред най-популярните на пазара и със сигурност отварят потенциал за огромен пазарен дял от потребители, интересуващи се от дигитални активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Сега е момента за натрупване, твърди Райън Селкис


Apple Pay може да се похвали с близо 44 милиона потребители, а за сравнение Google Pay има 25 милиона, като заемат съответно първо и второ място по общ брой потребители за дигитални портфейли.

Освен това въвеждането на тези услуги в света на криптовалутите бележи още една стъпка напред в масовата достъпност на дигиталните активи. С лекотата на използване, която този вид актуализация осигурява, съществува потенциал за най-голямо привличане на клиенти в света на криптовалутите за Binance, както и за крипто сектора като цяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Поверителността на личните данни при използване на дигитално евро

Дигиталното евро ще бъде свободно за ползване и достъпно за всички, но законодателите ще решат до каква лична информация ще има достъп банката, заяви Европейската централна банка в изявление от 23 януари.

януари 25, 2023 21:32 2 мин. четене

Този крипто сектор ще бъде основата на следващия бичи пазар – Pantera Capital

Според гиганта Pantera Capital един от секторите на дигиталните активи ще бъде жизнената сила на следващия бичи пазарен цикъл.

януари 25, 2023 19:34 3 мин. четене

Ще има голям обрат за крипто пазарите – Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на компанията за инвестиции в криптовалути и технологии ARK Invest прогнозира, че през тази година ще настъпи значителна промяна в стойността на криптоактивите поради спада на инфлацията и промяната в паричната политика на Фед.

януари 25, 2023 12:01 2 мин. четене

Блокчейн компанията Calimero набра финансиране в размер на $8.5 милиона

Базираната в Лондон компания за блокчейн инфраструктура Calimero Network е набрала $8.5 милиона в начален кръг, ръководен съвместно от няколко компании.

януари 25, 2023 9:01 2 мин. четене