НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя нови двойки за популярни меме криптовалути

27.03.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя нови двойки за популярни меме криптовалути

Binance, водещият брокер на криптовалути, разкри намерението си да въведе нови двойки за търговия с две от най-популярните меме монети - BONK и FLOKI.

Платформата за търговия разкри, че двойките BONK/USDC и FLOKI/USDC ще станат достъпни за търговия днес, на 27 март, в зависимост от условията за ликвидност.

В ход, сигнализиращ за доверието в тези меме монети, Binance обяви и добавянето на нови листинги за алткойни. Това обхваща двойки за търговия като FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY и RNDR/BRL.

Наред с тези предложения Binance разкри въвеждането на услуги за ботове за търговия. Борсата разграничи двете поддържани версии, включващи спот Grid, спот DCA и бота за ребалансиране, пригоден за търговската двойка ETHFI/USDT.

Освен това тя ще въведе спот Algo Orders, пригодени съответно за двойките BONK/USDC, FLOKI/USDC, FTM/USDC, MKR/TRY, RAY/TRY и RNDR/BRL. На фона на продължаващия бичи пазар, при който Биткойн се държи около нивото от $70,000 към момента на писане на статията, борсите въвеждат иновации, за да завладеят по-голям пазарен дял.

Въпреки че някои търговски двойки, включващи тези алткойни, вече са налични на Binance, добавянето им в този момент представлява уникално развитие.

Забележително е, че меме монетите преживяват възраждане, като BONK например регистрира забележителен скок от до 123% през последния месец.

Като въвежда нови достъпни двойки за обширната си потребителска база, Binance е готова да генерира повишено търсене на тези меме монети, което потенциално може да засили продължаващата им възходяща траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.