НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

16.04.2024 21:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

От 17 април Binance въведе спот търговия със следните двойки: ATOM/USDC, CFX/USDC, POLYX/TRY, RNDR/USDC, RUNE/USDC и SAGA/USDC.

Тези допълнения имат за цел да предложат на потребителите по-голяма диверсификация на портфейла и да разширят търговските им дейности.

С двойки като ATOM/USDC и RNDR/USDC Binance отговаря на променящите се предпочитания на глобалната си потребителска база, като предоставя възможности за участие в разнообразни стратегии за търговия.

Освен това Binance ще пусне трейдинг бот услуги за новите двойки за търговия, предоставяйки на търговците автоматизирани функции за търговия въз основа на предварително определени стратегии.

Този ход отразява ангажимента на Binance да предлага усъвършенствани инструменти за успеха на търговците.

За отбелязване е, че добавянето на двойката POLYX/TRY подчертава отдадеността на Binance да улеснява безпроблемната търговия с фиати към криптовалути, особено за потребителите в Турция и извън нея.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Шансовете за одобрение на спот Етериум ETF рязко скочиха

Анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфарт и Ерик Балчунас значително повишиха вероятността за одобрение на спот Етериум ETF до 75%, което предполага голяма промяна в позицията на SEC.

21.05.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.