НАЧАЛО Алткойни

Binance добави нов алткойн за търговия с до 50x ливъридж

21.01.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добави нов алткойн за търговия с до 50x ливъридж

Според информацията платформата Binance Futures е стартирала търговия с алткойна Ondo (ONDO) с ливъридж до 50x.

Въпреки общата си пазарна стойност от $280 милиона, ONDO понастоящем отсъства от спот пазара на Binance, въпреки че вече е регистриран на Bybit, известна борса за криптовалути.

Официалното съобщение разкрива, че търговията с ONDO на Binance Futures била планирана да започне в 17:00 часа българско време на 20 януари.

Твърди се още, че ONDO улеснява достъпа на веригата до пазарите на облигации в САЩ. Инвеститорите могат да свържат портфейлите си, да депозират USDC или да преведат щатски долари, да получат токени и да поискат възстановяване на сумата в стабилни монети или долари в удобно за тях време.

Изглежда, че този токен е в съответствие с нарастващата тенденция на реалните активи (Real World Assets – RWA), която придобива значимост в последните дискусии и се очертава като значима тенденция в сферата на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.