НАЧАЛО Други

Binance дари $1 милион на жертвите на наводненията в Западна Япония

юли 9, 2018 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance дари $1 милион на жертвите на наводненията в Западна Япония

Binance, най-големият крипто обмен в света, ще дари 1 милион долара на жертвите на наводненията в Западна Япония.

В официална публикация Binance заяви:

За да помогне на жертвите в Западна Япония, засегнати от силните дъждове на 7/7/2018 г., Binance дарява $ 1 000 000 USD и призовава нашите крипто приятели и партньори да се присъединят към инициативата за помощ.

В събота Япония е била ударена с безпрецедентни валежи, причиняващи наводнения и свлачища. Според доклад на BBC, Повече от 60 души са загинали и около десетина души са изчезнали оттогава. Премиерът Шинзо Абе е наредил евакуацията на два милиона души в районите, които са пострадали от бедствия.

Binance призова потребителите, които биха искали да дарят за каузата, да изпратят ETH или ERC-20 токени в портфейла, посочен в официалната им публикация.

Изпратете ETH или ERC20 токени, които искате да дарите директно на адреса за дарения на Binance 0xA73d9021f67931563fDfe3E8f66261086319a1FC.

Те заявиха, че всички изходящи транзакции ще бъдат използвани само за благотворителни цели и ще бъдат обяснени от Binance.

Чангпен Джао, основателят и главен изпълнителен директор на Binance призова крипто общността да допринесе за този фонд. Той заяви, че точната логистика ще бъде разработена скоро и екипът му се свързва с местните власти, за да разбере логистиката на крайната доставка. „Като се има предвид краткото време, ние трябваше да спазим това много просто за този път. Ще построим по-систематично по-късно. „

Той спомена също така, че проекти, които даряват на каузата, ще получат „бонус точки за бъдещи заявки за регистрация“ и че те биха могли да обмислят дарението за таксите за регистрация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Майкъл Бъри предупреждава, че предстои икономическа зима

Майкъл Бъри, инвеститорът предвидил ипотечната криза от 2008 г., продава почти всички активи от портфейла си, предупреждавайки за масивен срив на фондовия пазар. 

август 19, 2022 17:43 1 мин. четене

Украинският крипто фонд похарчи $54 милиона за военно снаражение

Един от военните фондове с нестопанска цел в Украйна е похарчил $54 милиона от даренията си в криптовалута за военно оборудване, докато страната навлиза в 25-ата си седмица от нахлуването на Русия.

август 19, 2022 15:16 1 мин. четене

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене