НАЧАЛО Други

Binance дари $1 милион на жертвите на наводненията в Западна Япония

юли 9, 2018 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance дари $1 милион на жертвите на наводненията в Западна Япония

Binance, най-големият крипто обмен в света, ще дари 1 милион долара на жертвите на наводненията в Западна Япония.

В официална публикация Binance заяви:

За да помогне на жертвите в Западна Япония, засегнати от силните дъждове на 7/7/2018 г., Binance дарява $ 1 000 000 USD и призовава нашите крипто приятели и партньори да се присъединят към инициативата за помощ.

В събота Япония е била ударена с безпрецедентни валежи, причиняващи наводнения и свлачища. Според доклад на BBC, Повече от 60 души са загинали и около десетина души са изчезнали оттогава. Премиерът Шинзо Абе е наредил евакуацията на два милиона души в районите, които са пострадали от бедствия.

Binance призова потребителите, които биха искали да дарят за каузата, да изпратят ETH или ERC-20 токени в портфейла, посочен в официалната им публикация.

Изпратете ETH или ERC20 токени, които искате да дарите директно на адреса за дарения на Binance 0xA73d9021f67931563fDfe3E8f66261086319a1FC.

Те заявиха, че всички изходящи транзакции ще бъдат използвани само за благотворителни цели и ще бъдат обяснени от Binance.

Чангпен Джао, основателят и главен изпълнителен директор на Binance призова крипто общността да допринесе за този фонд. Той заяви, че точната логистика ще бъде разработена скоро и екипът му се свързва с местните власти, за да разбере логистиката на крайната доставка. „Като се има предвид краткото време, ние трябваше да спазим това много просто за този път. Ще построим по-систематично по-късно. „

Той спомена също така, че проекти, които даряват на каузата, ще получат „бонус точки за бъдещи заявки за регистрация“ и че те биха могли да обмислят дарението за таксите за регистрация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX е новия Lehman Brothers, твърди Джанет Йелън

Министърът на финансите Джанет Йелън сравни срива на FTX с този на Lehman Brothers.

декември 2, 2022 9:33 1 мин. четене

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене