НАЧАЛО Биткойн

Бичият пазар на криптовалутите не е приключил – ето какво може да очакваме

10.05.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият пазар на криптовалутите не е приключил – ето какво може да очакваме

В неотдавнашна онлайн дискусия известен крипто анализатор, познат като Altcoin Sherpa, сподели със своите последователи прогнозата си относно бъдещата траектория на Биткойн.

Въпреки настоящите пазарни тенденции експертът смята, че бичият цикъл на BTC далеч не е приключил. Той очаква рязко покачване на стойността на криптовалутата, което потенциално може да достигне шестцифрена зона до четвъртото тримесечие на 2024 г.

Анализаторът призна възможността за мечи сценарии за Биткойн, като предполага, че криптовалутата може да претърпи спад с до 35% от настоящата си цена, преди да се покачи до нови върхове. Той подчерта, че дори ако BTC спадне до диапазона $40,000-$50,000, все пак ще запази бича перспектива в дългосрочен план.

Въпреки това Altcoin Sherpa предупреди за потенциална пазарна волатилност, особено ако Биткойн претърпи рязък спад до $50,000. Подобно движение би могло да доведе до бурна тенденция на пазара, която потенциално да доведе до сериозни загуби за алткойните.

Въпреки че експертът предполага вероятност от по-нататъшни корекции на пазара, запазва оптимизъм за дългосрочните перспективи на Биткойн. Той предвижда сценарий, при който BTC преминава през период на консолидация, преди да тръгне по сериозна възходяща траектория, като в крайна сметка достигне $100,000 до края на 2024 г.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за $62,938, като през последните 24 часа отбеляза леко увеличение от 2.5%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.