НАЧАЛО Алткойни

Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

ноември 10, 2019 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

В ново интервю, главният изпълнителен директор на Ripple - Брад Гарлингхаус - даде мнението си за XRP през 2019 г.

Криптовалутата на Ripple започна годината на $ 0,3525 и сега е около 0,2810 долара в момента на писане на статията, докато Биткойн и по-голямата част от пазара на криптовалути като цяло са на зелено за годината.

На въпроса какво мисли за притесненията на инвеститорите за разпродажбата на XRP през тази година, Гарлингхаус отговори на Bloomberg, че е фокусиран върху дългосрочните перспективи.

Ние гледаме към бъдещето. Казвам на служителите, че не гледам следващите три дни, три седмици или три месеца. Ползата на дигиталните активи е, че ще направят транзакциите по-ефективни, и това, според мен, е процес, който ще продължи десетилетие или две. Описвам го като маратон и сме само на първия или втория километър. Така че не мисля за цената на XRP в краткосрочен план.

Мисля, че ако можем да дадем възможност на XRP да докаже, че е най-ефективният, бърз и евтин метод за разплащане, все повече и повече хора ще го използват. Мисля, че ще промени сантимента за криптовалутите.

Целият пазар се движи заедно. И има моменти, когато XRP задминава Биткойн. Има моменти, в които Биткойн има по-слаб ръст в цената си. Но мисля, че когато гледате на това като на дългосрочно пътуване, аз съм доста по-оптимистичен за целия пазар. Има много бичи тенденции в цялата крипто сфера.

Гарлингхаус също говори за състоянието на крипто проекта на Facebook „Libra“.

Въпреки отстъплението от глобалните регулатори, той казва, че все още не брои Facebook в надпреварата и иска от регулаторите да засилят подкрепата си за блокчейн и крипто активите като цяло.

Мисля, че е твърде рано да го отпишем, но също така мисля, че очевидно се вижда голяма промяна в инерцията. Излезе през юни с много вълнение и ентусиазъм. Оттогава станахме свидетели на напускането на Mastercard и PayPal.

Въпреки че, според мен много от тези неща се случват заради регулаторната несигурност. Мисля, че Facebook действа много агресивно – може би е малко наивно да мислят, че просто могат да влязат с гръм и трясък въпреки всички регулаторни съмнения.

Смятам, че подходът на Ripple е да работим с регулатори. Ще си партнираме с тях от най-ранните етапи. Направихме това тук в Сингапур. Правихме това по целия свят и мисля, че това ни е послужило добре по отношение на изграждането на инерция за всички наши клиенти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене