НАЧАЛО Алткойни

Базиран на Етериум алткойн поскъпна с 200% за една седмица

февруари 23, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Базиран на Етериум алткойн поскъпна с 200% за една седмица

Платформа, която позволява плащания както във фиатна валута, така и в криптовалута, отбеляза значителен скок в цената като за по-малко от седмица стойността на нейния собствен токен се увеличи четирикратно.

ACH е криптовалута, която служи като роден токен на платформата Alchemy Pay, която е децентрализирана платежна екосистема, чиято цел е да позволи на търговците да приемат плащания както във фиатни, така и в криптовалути.

Токенът ACH се използва за улесняване на транзакциите в платформата Alchemy Pay и за стимулиране на потребителите да участват в нейната мрежа.

Мисията на Alchemy Pay е да създаде достъпна и удобна глобална платежна инфраструктура, която да преодолее пропастта между традиционните финансови системи и дигиталните активи.

Характеристиките на платформата включват фиатни и криптовалутни входове, международни плащания и услуги за търговци, които улесняват плащанията за стоки и услуги. Тя също така дава възможност на потребителите да получат достъп до отстъпки и награди за използване на услугите на платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Таки предполагаемо поръчал убийството на Ружа Игнатова


Токенът нарасна с малко над 200% от седемдневното дъно от $0.0160 до $0.0482 и след това се оттегли до $0.0458 към момента на писане на статията.

Платформата наскоро обяви интегрирането на Google Pay за бързи покупки във фиатна валута и преминаването от централизирана към базирана на комитети система за управление, считано от 1 януари 2023 г.

Освен това токенът сключи партньорство с Binance, като планира да пусне безсрочни договори с до 20x ливъридж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица (20.03.2023 – 27.03.2023)

Последните няколко седмици бяха изключително волатилни за крипто пазара. Въпреки банковата криза, Биткойн (BTC) преодоля границата от $28,000, а много други алткойни последваха траекторията му.

март 20, 2023 12:20 5 мин. четене

Dogecoin изпревари конкурента си Шиба Ину, тъй като инвеститорите виждат печалби

Компания за блокчейн анализи наскоро съобщи, че повечето инвеститори, които притежават Dogecoin (DOGE), са реализирали печалба.

март 19, 2023 17:00 2 мин. четене

Етериум: Предлагането намалява през 2023 г. – активът се превръща в дефлационен

Според публикация на платформата за пазарно разузнаване IntoTheBlock от 18 март в света на криптовалутите се наблюдава значително развитие, тъй като през 2023 г. предлагането на Етериум е намалено с 66,000 ETH.

март 19, 2023 8:00 1 мин. четене

DeFi aлткойн поскъпна с близо 90% само за една седмица

RSK Infrastructure Framework е проектиран да разшири полезността на Биткойн и да предложи портал, който улеснява разработчиците и хората да използват BTC в DeFi приложения.

март 18, 2023 14:00 1 мин. четене