НАЧАЛО Алткойни

Базиран на Етериум алткойн поскъпна с 200% за една седмица

23.02.2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Базиран на Етериум алткойн поскъпна с 200% за една седмица

Платформа, която позволява плащания както във фиатна валута, така и в криптовалута, отбеляза значителен скок в цената като за по-малко от седмица стойността на нейния собствен токен се увеличи четирикратно.

ACH е криптовалута, която служи като роден токен на платформата Alchemy Pay, която е децентрализирана платежна екосистема, чиято цел е да позволи на търговците да приемат плащания както във фиатни, така и в криптовалути.

Токенът ACH се използва за улесняване на транзакциите в платформата Alchemy Pay и за стимулиране на потребителите да участват в нейната мрежа.

Мисията на Alchemy Pay е да създаде достъпна и удобна глобална платежна инфраструктура, която да преодолее пропастта между традиционните финансови системи и дигиталните активи.

Характеристиките на платформата включват фиатни и криптовалутни входове, международни плащания и услуги за търговци, които улесняват плащанията за стоки и услуги. Тя също така дава възможност на потребителите да получат достъп до отстъпки и награди за използване на услугите на платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Таки предполагаемо поръчал убийството на Ружа Игнатова


Токенът нарасна с малко над 200% от седемдневното дъно от $0.0160 до $0.0482 и след това се оттегли до $0.0458 към момента на писане на статията.

Платформата наскоро обяви интегрирането на Google Pay за бързи покупки във фиатна валута и преминаването от централизирана към базирана на комитети система за управление, считано от 1 януари 2023 г.

Освен това токенът сключи партньорство с Binance, като планира да пусне безсрочни договори с до 20x ливъридж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Представянето на алткойните не оправдава очакванията, но това скоро може да се промени

Главният крипто анализатор на Real Vision Джейми Коутс информира, че макар Етериум (ETH) да е показал добро представяне в началото на този месец, той все още изостава от Биткойн (BTC).

15.06.2024 17:37 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.