НАЧАЛО Други

Azuki NFT с рекорд за 8-те най-скъпо продадени скейтборда

23.10.2022 19:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Azuki NFT с рекорд за 8-те най-скъпо продадени скейтборда

Azuki продаде на търг осем NFT "Златен скейтборд", като най-ниската успешна оферта беше равна на 200 ETH (около $261,700).

Проектът на NFT Azuki завърши търг за осем незаменяеми токена Golden Skateboard, които ще могат да се разменят за физически Golden Skateboard. Най-ниската и най-високата печеливша оферта бяха съответно 200 ETH (около $261,700) и 309 ETH (около $404,298), според туит.

Всички скейтбордове, макар и в момента само в цифров вид, са сред най-скъпите, продавани някога, както споделиха от Azuki. 

Счупихме рекорда за най-скъпия скейтборд, продаван някога (всъщност 8-те най-скъпи скейтборда, продавани някога).

Някои от най-скъпите скейтбордове, продавани преди, включват скейтборда “Blowin’ in the Wind” на Джейми Томас и Боб Дилън – продаден в търг за $38,425 през декември 2012 г. 

Дъската “Blackbird” на Тони Хоук, която съдържа ръкописен текст на песен и подписа на Пол Маккартни, беше продадена на търг за $27,116. 

“Златният скейтборд е чудо на изкуството и технологията, демонстриращо първото ни внедряване на физически подкрепен токен (PBT), което проправя пътя към нова ера на разказване на истории”, съобщи Azuki в Twitter. 

Прозорецът за подаване на заявки за физическите артикули ще бъде отворен през ноември, обявиха от проекта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Polkadot (DOT): Гавин Ууд напуска позицията си на CEO


Търгът на Azuki Golden Skateboard се провежда почти точно един месец след като създателят на проекта, Chiru Labs, потърси $30 милиона в кръг на финансиране от Серия А. Това би оценило компанията на между $300 и $400 милиона.

Azuki е колекция от 10,000 аниме герои с различни изражения и аксесоари. Най-скъпата продажба на такъв токен се състоя през март, когато един от тях беше продаден за 420.7 ETH – приблизително $1.4 милиона по това време. 

Минималната цена за NFT Azuki към момента на писане на статията е 11.5 ETH, според борсата за NFT OpenSea.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

21.04.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС иска да зареже долара и да използва криптовалути за търговия

Председателят на Комитета за финансовия пазар към Държавната дума на Русия Анатолий Аксаков наскоро обяви, че БРИКС активно проучва възможността за замяна на щатския долар с криптовалута за търговия.

21.04.2024 8:00 2 мин. четене

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.