НАЧАЛО Други

Azuki NFT с рекорд за 8-те най-скъпо продадени скейтборда

октомври 23, 2022 19:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Azuki NFT с рекорд за 8-те най-скъпо продадени скейтборда

Azuki продаде на търг осем NFT "Златен скейтборд", като най-ниската успешна оферта беше равна на 200 ETH (около $261,700).

Проектът на NFT Azuki завърши търг за осем незаменяеми токена Golden Skateboard, които ще могат да се разменят за физически Golden Skateboard. Най-ниската и най-високата печеливша оферта бяха съответно 200 ETH (около $261,700) и 309 ETH (около $404,298), според туит.

Всички скейтбордове, макар и в момента само в цифров вид, са сред най-скъпите, продавани някога, както споделиха от Azuki. 

Счупихме рекорда за най-скъпия скейтборд, продаван някога (всъщност 8-те най-скъпи скейтборда, продавани някога).

Някои от най-скъпите скейтбордове, продавани преди, включват скейтборда “Blowin’ in the Wind” на Джейми Томас и Боб Дилън – продаден в търг за $38,425 през декември 2012 г. 

Дъската “Blackbird” на Тони Хоук, която съдържа ръкописен текст на песен и подписа на Пол Маккартни, беше продадена на търг за $27,116. 

“Златният скейтборд е чудо на изкуството и технологията, демонстриращо първото ни внедряване на физически подкрепен токен (PBT), което проправя пътя към нова ера на разказване на истории”, съобщи Azuki в Twitter. 

Прозорецът за подаване на заявки за физическите артикули ще бъде отворен през ноември, обявиха от проекта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Polkadot (DOT): Гавин Ууд напуска позицията си на CEO


Търгът на Azuki Golden Skateboard се провежда почти точно един месец след като създателят на проекта, Chiru Labs, потърси $30 милиона в кръг на финансиране от Серия А. Това би оценило компанията на между $300 и $400 милиона.

Azuki е колекция от 10,000 аниме герои с различни изражения и аксесоари. Най-скъпата продажба на такъв токен се състоя през март, когато един от тях беше продаден за 420.7 ETH – приблизително $1.4 милиона по това време. 

Минималната цена за NFT Azuki към момента на писане на статията е 11.5 ETH, според борсата за NFT OpenSea.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.