НАЧАЛО Биткойн

Argo Blockchain увеличи Биткойн добива си въпреки трудността на копаене

март 7, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Argo Blockchain увеличи Биткойн добива си въпреки трудността на копаене

Дневният темп на Биткойн производството на Argo Blockchain през февруари се е увеличил със 7%, въпреки че средната трудност на мрежата е нараснала с 10% на месечна база.

Новината идва на фона на очакванията на индустрията за следващата корекция на трудността на Биткойн, която се очаква да се случи на 10 март. По данни на BTC.com следващата трудност се очаква да достигне 43.4 трилиона.

През февруари Argo е добила 162 BTC, което се равнява на 5.7 BTC на ден, според оперативна актуализация на компанията от 7 март.

Дневният процент на производство на Биткойн на компанията през февруари се е увеличил със 7% на ден спрямо януари, въпреки 10% увеличение на средната мрежова трудност за месеца.

Трудността на добива на Биткойн е мярка, определяща колко трудно е да се добие BTC блок. По-високата трудност изисква по-голяма хешираща мощност или допълнителна изчислителна мощност за проверка на транзакциите и добиване на нови токени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Блогър стана жертва на крипто обир в Бали


По данни на Blockchain.com трудността на добива на BTC мрежата се бе повишила до нови исторически върхове през миналия месец като на 25 февруари е достигнала степен на трудност от 43 трилиона.

Argo не е единствената майнинг компания, която изглежда незасегната от скока в трудността на BTC през февруари, тъй като например Marathon Digital също увеличи средния си дневен добив на Биткойн с 10% в сравнение с януари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс

Артър Хейс, съосновател на BitMEX и ветеран в крипто индустрията, прогнозира експлозивно рали, което ще доведе до достигане на изключителни стойности на Биткойн (BTC).

март 25, 2023 8:00 3 мин. четене