НАЧАЛО Крипто Крими

Арестуваха един от най-популярните крипто инфлуенсъри докато стриймва

септември 27, 2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Арестуваха един от най-популярните крипто инфлуенсъри докато стриймва

Според информацията крипто инфлуенсърът Бен Армстронг, известен преди това като "BitBoy", е бил арестуван, докато е предавал на живо пред дома на бивш бизнес партньор, за когото твърди, че притежава неговото Ламборгини.

Известният крипто инфлуенсър Бен Армстронг, популярен като “BitBoy“, попадна в напрегната ситуация, докато излъчваше на живо пред жилището на бившия си бизнес партньор Карлос Диас. 

Срещата между Армстронг и Диас бързо ескалира, като Армстронг заяви, че Диас има връзки с предполагаема престъпна организация в Хюстън и таи лоши намерения към него.

 Не се страхувам от теб, Карлос“, заяви Армстронг по време на живото предаване. Ситуацията обаче претърпя обрат, когато се намесиха местните правоприлагащи органи. Приблизително 20 минути след началото на предаването полицейски служители се приближиха до Армстронг, като го попитаха дали има някакви оръжия.

Въпреки че Армстронг отрече да има оръжие у себе си, той призна, че има такова в автомобила си. Малко след това живото предаване спря, като остана само слаб звук от разговора между него и полицията.

Освен това по-късно стана ясно, че в превозното средство е присъствала Каси Улф, съосновател на BitBoy Crypto и център на друг личен спор, в който участва Армстронг. 

Той обясни съвместното им присъствие като предпазна мярка в отговор на предполагаемите заплахи от страна на Диас и въпроса, свързан със спорната собственост на Ламборгини.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Кристиано Роналдо може да се наложи да плати $750,000 заради партньорството си с Binance

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в интересна ситуация и може да се наложи да се споразумее в съда за огромна сума заради популяризирането на Binance, която по-рано се съгласи да плати огромна глоба от $4.3 милиарда и да освободи главния си изпълнителен директор Чанпен Джао като част от споразумение с регулаторните органи на САЩ.

декември 1, 2023 21:00 1 мин. четене

Хакер на нашумял блокчейн проект иска пълен контрол над мрежата

KyberSwap, агрегатор на децентрализирана борса (DEX) и протокол за ликвидност, който е в основата на ликвидния хъб на мрежата Kyber, стана жертва на целенасочен експлойт. 

декември 1, 2023 12:00 2 мин. четене

DeFi протокол стана жертва на хак – загубите възлизат на $47

Протоколът за децентрализиран обмен KyberSwap наскоро се сблъска с експлойт, който доведе до значителна загуба от приблизително $47 милиона, както сочат данните, записани в блокчейна.

ноември 24, 2023 21:00 2 мин. четене

Крадци се представят за полицаи, за да ограбят богати крипто инвеститори

В Канада полицията е повдигнала обвинение на 34-годишен мъж за участието му в обир на жилище. В инцидента са участвали лица, представящи се за служители на правоприлагащите органи, и в резултат на това е извършена кражба на $7.3 милиона в криптовалута.

ноември 24, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.