НАЧАЛО Други

Apple забраняват добива на крипто на техните устройства

юни 13, 2018 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Apple забраняват добива на крипто на техните устройства

Правилата за преглед на App Store на Apple имат ново условие, свързано с крипто света. Apple заявява, че „Приложенията, включително всякакви съвети от трета страна, показвани в тях, имат забрана да работят с несвързани фонови процеси, като например копаенето на криптовалути.“ Това конкретно изявление е посочено в раздела Хардуерна съвместимост на техните устройства.

Освен това, целият раздел за криптовалути посочва:tron g>

Приложенията могат да осигурят съхранението на виртуална валута, при условие, че те се предлагат от програмисти, регистрирани като организация. „Освен това, приложенията не могат директно да се занимават с криптовалути, освен ако добива не се извършва в облака или по друг начин извън устройството. Приложенията могат да „улеснят транзакциите или предаването на крипто информация на одобрена борса, при условие, че се предлагат от самия борсов пункт“, въпреки че приложенията, улесняващи ICO, трябва да произхождат от „установени банки, фирми за ценни книжа, FCM или други одобрени финансови институции.“ И накрая, приложенията, свързани с криптовалути „не могат да предлагат валута за изпълнение на задачи, като изтегляне на други приложения, насърчаване на други потребители да изтеглят, публикуване в социални мрежи.

App Store на Apple е основният маршрут за огромното мнозинство да въведе програмиране на техните iPhone-и, новото решение на Apple за копаене на крипто се дължи на тяхното убеждение, че не печели истински своите клиенти и потребители. Добивът на iPhone устройство унищожава батерията и ѝ повлиява, за да се затопли.

Също така, Apple има текуща област, която се занимава с приложенията на криптографски пари в App Store, която е създадена от 2014 г. насам. Apple разрешава приложения като Coinbase и Binance да дадат възможност на клиентите да обменят Bitcoin, Ethereum и различни цифрови форми на пари, това е всичко, освен пълна забрана за крипто.

Преди няколко дни изпълнителният директор на Apple, Стив Возняк говори за това, че Bitcoin е „чист“ и го подкрепя заедно с главния изпълнителен директор на Twitter. Стив Возняк говори за това колко много е заинтригуван от Bitcoin и математиката. Той спомена също така, че в момента притежава един Bitcoin и два Ethereum. Той също така постоянно набляга на това, кoлко си прилича Bitcoin с интернет и очаква Bitcoin да доведе до революцията, която интернет вече доведе.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене

Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

Американският търговец на луксозни бижута Tiffany & Co. дебютира и разпродаде всичките си 250 NFT в петък за около 20 минути.

август 8, 2022 9:31 1 мин. четене