НАЧАЛО Други

Apple забраняват добива на крипто на техните устройства

юни 13, 2018 9:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Apple забраняват добива на крипто на техните устройства

Правилата за преглед на App Store на Apple имат ново условие, свързано с крипто света. Apple заявява, че „Приложенията, включително всякакви съвети от трета страна, показвани в тях, имат забрана да работят с несвързани фонови процеси, като например копаенето на криптовалути.“ Това конкретно изявление е посочено в раздела Хардуерна съвместимост на техните устройства.

Освен това, целият раздел за криптовалути посочва:tron g>

Приложенията могат да осигурят съхранението на виртуална валута, при условие, че те се предлагат от програмисти, регистрирани като организация. „Освен това, приложенията не могат директно да се занимават с криптовалути, освен ако добива не се извършва в облака или по друг начин извън устройството. Приложенията могат да „улеснят транзакциите или предаването на крипто информация на одобрена борса, при условие, че се предлагат от самия борсов пункт“, въпреки че приложенията, улесняващи ICO, трябва да произхождат от „установени банки, фирми за ценни книжа, FCM или други одобрени финансови институции.“ И накрая, приложенията, свързани с криптовалути „не могат да предлагат валута за изпълнение на задачи, като изтегляне на други приложения, насърчаване на други потребители да изтеглят, публикуване в социални мрежи.

App Store на Apple е основният маршрут за огромното мнозинство да въведе програмиране на техните iPhone-и, новото решение на Apple за копаене на крипто се дължи на тяхното убеждение, че не печели истински своите клиенти и потребители. Добивът на iPhone устройство унищожава батерията и ѝ повлиява, за да се затопли.

Също така, Apple има текуща област, която се занимава с приложенията на криптографски пари в App Store, която е създадена от 2014 г. насам. Apple разрешава приложения като Coinbase и Binance да дадат възможност на клиентите да обменят Bitcoin, Ethereum и различни цифрови форми на пари, това е всичко, освен пълна забрана за крипто.

Преди няколко дни изпълнителният директор на Apple, Стив Возняк говори за това, че Bitcoin е „чист“ и го подкрепя заедно с главния изпълнителен директор на Twitter. Стив Возняк говори за това колко много е заинтригуван от Bitcoin и математиката. Той спомена също така, че в момента притежава един Bitcoin и два Ethereum. Той също така постоянно набляга на това, кoлко си прилича Bitcoin с интернет и очаква Bitcoin да доведе до революцията, която интернет вече доведе.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase няма никаква стойност, твърди Насим Талеб

Авторът на „Черният лебед“ и „Антикрехкост“ Насим Талеб е изключително негативно настроен към акциите на борсата Coinbase.

ноември 28, 2022 13:03 1 мин. четене

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене