НАЧАЛО Биткойн

Апетитът на крипто китовете за Биткойн става все по-интензивен

10.06.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Апетитът на крипто китовете за Биткойн става все по-интензивен

В момента Биткойн (BTC) се намира в интересна позиция като от едната страна се вижда сигурността на големите инвеститори (китове), а от другата разколебани краткосрочни притежатели.

Наскоро китовете успяха да изтласкат водещата криптовалута до почти най-високата ѝ цена за всички времена, но има скрити опасности, които могат да спрат тази възходяща тенденция.

Според информацията големите инвеститори са купували Биткойн на стойност почти $1 милиард на ден. Тази акумулация показва тяхната силна увереност в бъдещето на Биткойн.

Анализаторите разглеждат поведението на китовете като бичо и смятат, че то може да помогне на Биткойн да надмине предишните рекорди от $73,800.

Не само големите играчи са оптимистично настроени. Инвеститорите на дребно – малките хора – също се включват.

Броят на адресите, притежаващи между 0.01 и 1 BTC, се е увеличил, което е сигнал за по-широк интерес към флагманската криптовалута сред обикновените хора. Ако още милиони потребители като тях се присъединят към институционалния ентусиазъм, тогава може да станем свидетели на нов бум в сектора на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Ръст на транзакционната активност в мрежата на Биткойн, въпреки значителния FUD

Пропускателната способност на блокчейна на Биткойн надхвърли 90% след халвингът, което се дължи на приемането на нови стандарти и увеличаването на обема на транзакциите.

21.06.2024 21:30 1 мин. четене

14-ият най-богат човек в света коментира Биткойн в социалните мрежи

Майкъл Сейлър, съосновател на MicroStrategy, наскоро популяризира Биткойн пред Майкъл Дел, изтъквайки положителните му характеристики.

21.06.2024 20:31 2 мин. четене

Microstrategy притежава Биткойн за почти $15 милиарда

Наскоро MicroStrategy придоби допълнително 12,000 BTC между април и края на юни 2024 г., с което общият им брой достигна приблизително 226,331 Биткойн токена на стойност близо $15 милиарда

21.06.2024 20:11 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.