НАЧАЛО XRP Анализ

XRP анализ - алткойн пазарът се бори да си върне печалбите

ЮНИ. 29, 2019 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP by Ripple XRP by Ripple

Цената на Биткойн се повишава.

Междувременно XRP и алткойновете като цяло се борят да регистрират печалби. Криптовалутата на Ripple затъва и бързо изтрива печалбите. Още по-лошо, основите дават смесени сигнали.


Докато Money Tap привлече още шест японски банки, като има известен скептицизъм, че съюзът ще се разпадне след време, Bitrue загуби монети по време на хак.


Седемте нови банки включват Chikubo, Ashiga, Towa, Shimane, Toho и Fukushima Banks. Според изследователския център на XRP:


"SBI Group обявява, че седем други японски банки (общо 20 в днешно време) са се договорили да инвестират в Money Tap, Co. Ltd, съвсем нова компания, оперираща вътрешна система за уреждане на цифрови плащания, която работи на Ripple."


XRP би бил в по-добро положение, ако Money Tap използва xRapid като средство за обмен.


От друга страна, Bitrue претърпя хак, като нападателите имаха достъп до горещия портфейл на борсата. В резултат на инцидента, бяха откраднати 9,3 милиона XRP и 2,5 милиона ADA. 


Досега биковете на XRP демонстрират слабост. При липсата на инерция за поддържане на по-нататъшно възходящо движение, XRP е в консолидация над 38 цента. Колкото и странно да звучи - това е бича нагласа. Оптимистите смятат, че виждаме повторно тестване на подкрепата след свободното падане от 27-ми юни.


Докато агресивните трейдъри могат да купуват спадовете, жизнено важно е биковете да прекъснат и да затворят над най-високите стойности от юни 2019 г. около 50 цента. 


Ценови скок над 50 цента трябва да бъде придружен от високи обеми на търговия над 113 милиона на 22-ри юни. Все пак, би било по-добре, ако този свещник, сигнализиращ обръщането към бичи тренд, е обширен със силна подкрепа, надминаваща обемите от 14-ти май на 187 милиона. Едва тогава консервативните търговци ще се включат, с цели на 80 цента и по-късно 1,40 долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от XRP Анализ

XRP анализ - търси се пробив на $ 0.44

Цената на XRP показва положителни признаци срещу щатския долар и Биткойн. Криптовалутата може да продължи да се изкачва на по-високи нива в следващите сесии, след като изчисти ключовата зона на съпро...
ЮНИ. 7, 2019 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е изправен пред ключова съпротива

Цената на XRP може да удължи загубите си, освен ако не се изкачи над $ 0.3140 и $ 0.3200 в следващите сесии.Напоследък имаше рязък спад в цената на XRP от съпротивата на $ 0.3280 срещу щатския долар. ...
ЮЛИ. 29, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ - $ 0.32 е ключово ниво

Цената на XRP сега е изправена пред силна съпротива близо до $ 0.3230, над която може да продължи по-високо.Вчера видяхме рязък спад при Биткойн и Етериум, като цената падна под 0.3200 спрямо щатския ...
ЮЛИ. 16, 2019 12:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP се задържа на ключови нива, какво следва?

Цената на XRP трябва да остане над $ 0,2800, за да отскочи в близко бъдеще.Вчера видяхме солиден ръст на цената на XRP над съпротивата над 0,2920 спрямо щатския долар, докато Биткойн остана в меча зон...
ОКТ. 16, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Популярни Новини
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света