НАЧАЛО XRP Анализ

XRP анализ - алткойн пазарът се бори да си върне печалбите

ЮНИ. 29, 2019 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP by Ripple XRP by Ripple

Цената на Биткойн се повишава.

Междувременно XRP и алткойновете като цяло се борят да регистрират печалби. Криптовалутата на Ripple затъва и бързо изтрива печалбите. Още по-лошо, основите дават смесени сигнали.


Докато Money Tap привлече още шест японски банки, като има известен скептицизъм, че съюзът ще се разпадне след време, Bitrue загуби монети по време на хак.


Седемте нови банки включват Chikubo, Ashiga, Towa, Shimane, Toho и Fukushima Banks. Според изследователския център на XRP:


"SBI Group обявява, че седем други японски банки (общо 20 в днешно време) са се договорили да инвестират в Money Tap, Co. Ltd, съвсем нова компания, оперираща вътрешна система за уреждане на цифрови плащания, която работи на Ripple."


XRP би бил в по-добро положение, ако Money Tap използва xRapid като средство за обмен.


От друга страна, Bitrue претърпя хак, като нападателите имаха достъп до горещия портфейл на борсата. В резултат на инцидента, бяха откраднати 9,3 милиона XRP и 2,5 милиона ADA. 


Досега биковете на XRP демонстрират слабост. При липсата на инерция за поддържане на по-нататъшно възходящо движение, XRP е в консолидация над 38 цента. Колкото и странно да звучи - това е бича нагласа. Оптимистите смятат, че виждаме повторно тестване на подкрепата след свободното падане от 27-ми юни.


Докато агресивните трейдъри могат да купуват спадовете, жизнено важно е биковете да прекъснат и да затворят над най-високите стойности от юни 2019 г. около 50 цента. 


Ценови скок над 50 цента трябва да бъде придружен от високи обеми на търговия над 113 милиона на 22-ри юни. Все пак, би било по-добре, ако този свещник, сигнализиращ обръщането към бичи тренд, е обширен със силна подкрепа, надминаваща обемите от 14-ти май на 187 милиона. Едва тогава консервативните търговци ще се включат, с цели на 80 цента и по-късно 1,40 долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от XRP Анализ

XRP анализ - $ 0.4650 е ключа

XRP сега се продава близо до важна подкрепа и може да се върне обратно.Напоследък имаше рязко покачване в цената на криптовалутата над ключовото съпротивление от $ 0.4500. Двойката XRP / USD набра сил...
ЮНИ. 24, 2019 15:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализ - XRP може да е на ръба на голям пробив

В момента цената на XRP е $ 0.43, а нивото на съпротива $ 0.45 изглежда изглежда като сериозно препятствие.Наскоро криптовалутата на Ripple получи сериозен тласък, след като беше обявено, че ще бъде и...
ЮНИ. 20, 2019 09:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP може да продължи спада си

Цената дори падна под подкрепата на $ 0.25, като към момента на писане на статията, криптовалутата се търгува на $ 0.256.Скорошният спад при Биткойн и Етериум избута XRP под силната подкрепа на $ 0.26...
СЕП. 4, 2020 13:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ - биковете ще възвърнат силата си

XRP вероятно ще се покачи отново, стига областта за подкрепа на $ 0.4200 да издържи на натиск в близко бъдеще.Вчера видяхме рязко покачване на цената на криптовалутата над съпротивата срещу щатския до...
ЮНИ. 19, 2019 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света